Knappe 538-nieuwslezeres Iris Schut (27) krijgt rode wangetjes tijdens radioshow

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Iris Schut is een ontzettend leuke dame. Ze is slim, lief, grappig en heeft een goede carrière. Maar…ze is wel alleen. Haar Radio 538 collega’s brengen daar verandering in.

Nieuwslezeres Iris Schut is een van de leukste dames van Nederland. Maar het lijkt erop dat de meeste Nederlandse mannen nog niet helemaal door hebben. En daarom krijgt Iris een beetje hulp van haar collega’s bij Radio 538. Die proberen namelijk Iris aan een man te helpen. Mocht je nou Iris een ontzettend leuke dame vinden, dan kan je een poging wagen en een aanmelding sturen. In de video die wordt gedeeld laten de dj’s van Radio 538 precies weten wat je moet doen. Bekijk de video hier!

Nieuwslezeres Iris Schut heeft het allemaal, behalve een man

Iris Schut doet haar collega’s, en met nam radio dj Frank Dane, verbazen. Ze heeft het volgens haar collega’s allemaal. Ze is slim, grappig, ziet er echt heel mooi uit, heft een goede baan en is een ontzettend lieve dame. Maar toch heeft Iris geen vriend. Dat zou er natuurlijk aan kunnen liggen dat Iris het ongelooflijk druk heft de hele tijd. Maar misschien speelt er ook meer. Wat er ook aan de hand is, Frank had er genoeg van. Hij heeft twee van zijn collega’s zover gekregen om een partner voor Iris te vinden. Live op de radio gaan ze proberen Iris aan een man te koppelen. Als dat maar goed gaat.

Iris Schut bewijst met haar mooie foto’s dat ze een van de leukste dames op de radio is

Met haar leuke kiekjes laat Iris maar weer goed zien waarom er zoveel mensen zijn die helemaal weg van haar zijn. De leuke radio nieuwslezeres heeft een flinke portie charisma en die zet ze graag in om ervoor t zorgen dat het nieuws een beetje op een leuke manier wordt gebracht. Maar Iris gebruikt dat charisma ook om de leukste foto’s te kunnen maken. In de meest bijzondere pakjes en jurkjes verschijnt Iris voor de camera. Daardoor heeft ze al een flink aantal fans weten te bemachtigen. En die genieten natuurlijk optimaal van alle mooie plaatjes die ze online zet.

Lees ook: Foto: Blondine Iris Schut (27) van Radio 538 is misschien wel de leukste nieuwslezeres van Nederland

Als je naar Iris Schut kijkt, wordt je spontaan verliefd

De blondine heeft een ontzettend intrigerende blik. Ze weet daarmee mannen gelijk helemaal verliefd op haar te laten worden. Als Iris je aankijkt, ion het echte leven of op de foto, dan voel je al hoe je langzaam in haar ban raakt. De mooie blondine weet met haar blik zoveel mogelijk mensen te raken. De foto’s van Iris worden niet voor niets zo leuk gevonden door haar fans. Ze wet iedereen te betoveren met haar mooie lach en felblauwe ogen. Zo krijgt ze het voor elkaar om alle mannen van Nederland helemaal te doen smelten. Ze zijn allemaal weg van Iris Schut en haar leuke plaatjes. De blondine zal dan ook geen moeit hebben met het binnenkrijgen van aanmeldingen voor haar date.

Meer zien van Iris Schut doe je natuurlijk op Instagram

De mooie blondine heeft nog veel mer leuke foto’s online staan. En die kan je allemaal vinden op haar Instagram account. Daar moet je zijn als je meer van Iris wil zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...