WOW: Kim-Lian van der Meij verbaast volgers met spannende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij liet haar Instagramvolgers met open monden achter na het posten van een spannende foto.

We kennen actrice, presentatrice en zangeres Kim-Lian van der Meij als een altijd vrolijke, down to earth en keurige dame. Wie een kijkje op het Instagramacoount van Kim-Lian neemt kwam voorheen dan ook niet zo veel geks tegen. Met af en toe een #throwbackje en foto’s van de kinderen was haar Instagram dan ook niet heel spannend te noemen, tot woensdagavond!

Kim-Lian wordt overspoelt met likes

Kim-Lian van der Meij liet haar 86.000 volgers dan ook met open monden achter na het posten van een spannend kiekje. En dat weten haar volgers blijkbaar zeker te waarderen! Zo ontving de foto maar liefst het dubbele aantal likes als de andere foto’s op het Instagramaccount van Kim-Lian. Bij de foto schreef Kim-Lian overigens de volgende tekst: Woensdag – (ge)hak(t)dag. Groetjes van mijn kuiten 😏😘’ Benieuwd naar de foto? Kijk dan even op de forumpagina van Kim-Lian van der Meij!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!