Kim-Lian van der Meij geeft uniek inkijkje met privé foto van Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij is een van de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? 2022 en daar is ze zelf enorm enthousiast over.

Zangeres en presentatrice Kim Lian van der Meij is een van de kandidaten van het nieuwste seizoen van Wie is de Mol? Het spannende programma is weer terug en de beeldschone Kim-Lian mag het nieuwe seizoen bewijzen dat ze niet de Mol is. Al weten kijkers natuurlijk allang dat ze het wel is. Maar of Kim-Lian nu de Mol blijkt of niet, ze is hoe dan ook enorm enthousiast voor de start van het populaire programma. Daarom houdt ze haar volgers ook continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en deelt ze leuke foto’s en video’s van het programma. Op haar nieuwste foto zit ze al helemaal klaar in de houding om de eerste aflevering te bekijken.

Lees ook: WIDM-kijkers weten het al: Kim-Lian van der Meij is de Mol

Zelf is Kim-Lian het meest enthousiast over WIDM

Elk jaar zijn er duizenden fans die vol enthousiasme Wie is de Mol? meekijken in de hoop de identiteit van de Mol te kunnen ontrafelen. Maar nog nooit was er een kandidaat net zo enthousiast voor de kick-off van het programma als de kijkers. Kim-Lian is de uitzondering op de regel die niet kan wachten tot het nieuwe seizoen begint. Dan kan ze eindelijk haarzelf en haar medekandidaten terug zien tijdens de zware proeven. En als ze niet de Mol is kan ze ook voor een tweede keer goed opletten of ze de Mol weet te spotten. Voor de kandidaten is het terugkijken van het programma dus extra leuk, omdat ze een tweede kans krijgen de Mol te pakken.

Kim-Lian deelt spannende trailer van nieuwe seizoen WIDM

In haar enthousiasme deelt Kim-Lian maar al te graag de trailer van het nieuwe seizoen. Daarin wordt je alvast warm gemaakt voor de eerste aflevering die op het puntje staat van beginnen. Zaterdag gaat de spannende zoektocht naar de Mol weer van start. Vanaf die dag kan jij, net als Kim-Lian je uiterste best doen om de identiteit van de Mol te achterhalen.
Kim-Lian onthult spannende teaser van WIDM

Het is duidelijk dat het nieuwe seizoen van WIDM vol spanning en sensatie zit. Dat merk je wel uit de video’s die Kim-Lian deelt op haar social media kanalen. Verwacht dit seizoen dus nog extra het onverwachte. De slogan van Wie is de Mol? is altijd ’trust nobody’, maar met alle spannende wendingen die er dit seizoen aan lijken te komen gaat die slogan nog eens extra op. Het zou wel verklaren waarom Kim-Lian zo enthousiast is voor de start van het seizoen. Dit seizoen lijkt net even anders weer in elkaar te zitten en belooft dus een spannende rit van begin tot einde te worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat alles zien; Jake Paul houdt poes vast

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn samen flink aan het genieten. Dit laat Jutta dan ook duidelijk zien met een foto van zichzelf in een prachtige strak zittende jurk, waardoor je alles van Jutta ziet! Jake post zelf ook een foto waarbij hij een grote poes vasthoudt.

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Video: Roxy Dekker blameert zich bij Jeugdjournaal: “Draai eens met die bil”

Roxy Dekker brengt zichzelf een beetje te schande met de tekst van haar nieuwe nummer. Zou ze wel weten dat ze bij het jeugdjournaal is?!