Kim-Lian van der Meij, Dee van der Zeeuw & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke dag staan er nieuwe screencaps op het Mannenzakenforum. Een aantal van die plaatjes verdienen wat extra aandacht. De Hot Topics van vandaag zijn Dee van der Zeeuw, Kim-Lian van der Meij, Jaqueline Govaert én een nieuwe Nederlandse naam. 

Kim-Lian van der Meij

Kim Lian van der Meij is zo’n vrouw die niet van tv te krijgen is. Of het nu als actrice, presentatrice, quiz-master, spelshowdeelnemer of zangeres is: als er een camera draait, Is Kim-Lian van de partij!

Kim-Lian van der Meij
Nieuwe screencaps van Kim Lian van der Meij op het Mannenzakenforum| Beeld: BNNVARA

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw kwam ook weer koekeloeren op het Mannenzakenforum. De Youtube-ster bewijst dat ze ook meer klassiekere kunstvormen beheerst. Zo weet ze een schitterend stilleven te schieten met haar selfiecamera.

Jaqueline Govaert

Jaqueline Govaert wist zich na de break-up van Krezip! zich nog wel in de kijker te spelen. Nu de Tilburgse band weer bij elkaar is, heeft ze haar vertrouwde achtergrond ook weer terug. Wat er in al die jaren niet is veranderd, zijn Jaquelines wilde haren.

Hanna Teter

Vandaag liep er ook een nieuwe, Nederlandse dame de Mannenzaken piste op. Snowboardster Hanna Teter maakt haar debuut op het forum en dat heugelijke feit werd door de weergoden beantwoord met een vers pakje sneeuw. De bergen moeten we er dan maar bij bedenken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.