Kim-Lian van der Meij, Dee van der Zeeuw & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Elke dag staan er nieuwe screencaps op het Mannenzakenforum. Een aantal van die plaatjes verdienen wat extra aandacht. De Hot Topics van vandaag zijn Dee van der Zeeuw, Kim-Lian van der Meij, Jaqueline Govaert én een nieuwe Nederlandse naam. 

Kim-Lian van der Meij

Kim Lian van der Meij is zo’n vrouw die niet van tv te krijgen is. Of het nu als actrice, presentatrice, quiz-master, spelshowdeelnemer of zangeres is: als er een camera draait, Is Kim-Lian van de partij!

Kim-Lian van der Meij
Nieuwe screencaps van Kim Lian van der Meij op het Mannenzakenforum| Beeld: BNNVARA

Dee van der Zeeuw

Dee van der Zeeuw kwam ook weer koekeloeren op het Mannenzakenforum. De Youtube-ster bewijst dat ze ook meer klassiekere kunstvormen beheerst. Zo weet ze een schitterend stilleven te schieten met haar selfiecamera.

Jaqueline Govaert

Jaqueline Govaert wist zich na de break-up van Krezip! zich nog wel in de kijker te spelen. Nu de Tilburgse band weer bij elkaar is, heeft ze haar vertrouwde achtergrond ook weer terug. Wat er in al die jaren niet is veranderd, zijn Jaquelines wilde haren.

Hanna Teter

Vandaag liep er ook een nieuwe, Nederlandse dame de Mannenzaken piste op. Snowboardster Hanna Teter maakt haar debuut op het forum en dat heugelijke feit werd door de weergoden beantwoord met een vers pakje sneeuw. De bergen moeten we er dan maar bij bedenken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...