Kim-Lian van der Meij beleeft wonderen op herfstachtige foto in koud bos

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Kim-Lian van der Meij beleeft wonderen op haar nieuwste foto. Daar vermaakt ze zich in een winters bos.

Kim Lian van der Meij is een van de meest wonderschone presentatrices die het land rijk is. Maar wist je dat Kim-Lian onlangs zelf ook wonderen meemaakte? In een herfstig bos wordt Kim-Lian, die helemaal weg is van de natuur, één met moeder aarde. Tussen de bruine bladeren en het winterse landschap raakt Kim-Lian eventjes helemaal zen. Ze ontspant volkomen, terwijl ze in haar uppie door het wonderlijk winterse landschap loopt. En zelfs in haar dikke winterkleding ziet Kim-Lian er natuurlijk bijzonder goed uit.

Lees ook: Volgens deze foto is Kim-Lian van der Meij de Octopus in The Masked Singer
Kim-Lian heeft geen man nodig

Luisterend naar de vogeltjes, huppelt Kim-Lian rustig door de bossen. Ze heeft weinig nodig om het zichzelf naar de zin te maken. Compleet in haar eentje loopt ze tussen de kale bomen door. Kim-Lian heeft even geen kinderen of man op sleeptouw. Ze pakt haar momentje voor zichzelf en geniet van de rust om zich heen. Zoals je ziet heeft Kim-Lian geen man nodig om het naar haar zin te hebben. Fijn natuurlijk voor Kim-Lian, maar minder fijn voor al die mannen die in de rij staan om eventjes een minuutje met Kim-Lian door te mogen brengen. Ach ja, gelukkig geeft Kim-Lian al haar trouwe volgers nog leuke updates op haar social media. Zo mis je niks van de leuke avonturen van Kim-Lian.

De schaamteloze selfie van Kim-Lian van der Meij

Soms gaat Kim-Lian dus gehuld in een dikke winterjas en een muts op haar hoofd en soms heeft ze een iets charmantere outfit aan. Tussen de opnames door van een van haar programma’s besluit Kim-Lian om even ongestoord en schaamteloos een selfie te maken. En wat een geweldige foto is het geworden. Met haar haartjes mooi in de krul, goed aangebrachte make-up en haar glanzende lippen lijkt Kim-Lian wat meer op de superster die ze eigenlijk is. Ze weet nog even snel zwoel de camera in te kijken voordat ze weer naar de set geroepen wordt. Met haar leuke selfie doet ze al haar volgers natuurlijk een groot plezier. Want wie wil nou niet kijken naar de innige blikken van Kim-Lian van der Meij?
Kim-Lian ziet er altijd prachtig uit

Binnen of buiten, in een warme winterjas of een hippe trui, en naturel of met een flinke portie make-up, Kim-Lian weet er altijd geweldig uit te zien. Ze heeft van zichzelf een bepaalde aantrekkingskracht waarmee ze het hoofd van menig man op hol weet te slaan. Kim-Lian is een van de meest verleidelijke vrouwen van het moment. Eigenlijk zou de prachtige presentatrice dus veel meer te zien moeten zijn. Gelukkig post ze regelmatig een leuke foto online. Zo krijg jij je dagelijkse dosis Kim-Lian wel binnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.