Kim Kardashian van de drugswereld dood gevonden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Claudia Ochoa Felix

Claudia Ochoa Felix, ook wel de ‘Kim Kardashian van de drugswereld’ genoemd, is in Mexico dood aangetroffen in het bed van haar vriend. De Mexicaanse schone stond bekend als supersexy. Maar ook supergevaarlijk…

Hitwoman van El Chapo

Naast een succes op Instagram was Claudia ook de hitwoman van El Chapo. Dat Claudia niet alleen lekker met de makeup kwast overweg kon, mag dus duidelijk zijn. De Mexicaanse Kim Kardashian leidde het moordteam van het Sinaloa-kartel, dat op zijn beurt weer werd geleid door de bekende El Chapo. Binnen het kartel werd Claudia ook wel de Antrax-keizerin genoemd. Ze stond er namelijk om bekend haar slachtoffers te vergiftigen.

Hitwoman El Chapo

Roze AK-47

Wie het ongenoegen had deze dame tegen te komen tijdens een van haar missies, kon de hitwoman wél makkelijk herkennen. Claudia had namelijk een geheel op maat gemaakte roze AK-47. In haar automatische geweer stond zelfs aan bijnaam gegraveerd. Als dat niet de droom van iedere vrouw is, weten wij het ook niet meer hoor.

Het werk van El Chapo?

Kijkend naar de vermoedelijke doodsoorzaak van Claudia, kunnen we niet anders dan ons afvragen of dit het werk is van El Chapo. Misschien wist deze Mexicaanse schone te veel? Sommigen vermoeden dat ze is vergiftigd. Best ironisch, aangezien de cv van deze hitwoman vol staat met gifdodingen. De grote baas zelf zit nu een levenslange gevangenisstraf uit in the middle of nowhere in Colorado. Maar, we weten allemaal dat de lange arm van El Chapo ver reikt…

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten