Kim Kardashian doet RUMAG-je

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het kan je bijna niet ontgaan zijn: de rel rondom de RUMAG-shirtjes voor het Rode Kruis. Het TV-programma Zondag met Lubach beschuldigde het merk ervan geld te verdienen over de rug van de corona-crisis. Dat kon niet, vonden veel mensen. Kim Kardashian is in ieder geval geen van hen: zij deed hetzelfde. 

Mocht je de buitenwereld de afgelopen tijd hebben buitengesloten: RUMAG. had samen met Chantal Janzen een actie opgezet om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Een deel van de opbrengst zou naar de gezondheidsorganisatie gaan, wat betekent dat er dus óók een deel in de omzetkas van RUMAG. verdwijnt. Dat vond (de redactie van) Zondag met Lubach niet kunnen. Na de uitzending van het tv-programma haalde RUMAG. de actie van het wereldwijde web, maar daarmee is deze rel altijd niet ten einde.

Kim Kardashian

Mocht je denken: wat is dat voor een gewaagde actie? Nou, aan de andere kant van de Atlantische Oceaan kijkt men niet gek op van dit soort fratsen. Neem nu Kim Kardashian. De reality-ster mag haar naam, faam en gezin danken aan de publieke opinie.

Kim doet er dan ook alles aan om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Ongetwijfeld met die gedachten in het achterhoofd, postte ze een bericht op Instagram: ze heeft 1 miljoen dollar gedoneerd om moeders en kinderen te helpen met de gevolgen van de corona-crisis. Dit doet Kim niet zelf, maar namens het merk waarmee ze corrigerend ondergoed verkoopt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

RUMAG.

Daarvoor gebruikte ze dezelfde ’tactiek’ als het Nederlandse RUMAG. Mocht je RUMAG. niet kennen: dit merk slingert (gejat?) geneuzel op Instagram-tijdlijnen en kledingstukken. Om het Rode Kruis te steunen, sloeg RUMAG. de handen ineen met Chantal Janzen. Helemaal koosjer was die actie dus niet, bleek na de uitzending van Zondag met Lubach.

Correctie want corrigerend ondergoed

Datzelfde kan gezegd worden van de actie van Kim Kardashian. Naast de melding dat er 1 miljoen dollar gedoneerd wordt, meldt Kim ook dat de ‘voorraden inmiddels aangevuld zijn om dit mogelijk te maken.’ Met andere woorden: er zal eerst geld moeten worden verdiend voordat er überhaupt een donatie mogelijk is.

Je ziet het dus met je eigen ogen: het corona-virus zorgt voor saamhorigheid: een PvdA-minister zonder dat de PvdA regeert, we treuren massaal om de slachtoffers. Maar nu zelfs het kapitalisme naar de klote gaat, kun je stellen dat de crisis écht compleet is.

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten