Kim Feenstra maakt volgers helemaal wild met foto in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim Feenstra ontvlucht ons koude kikkerlandje. Ze zoekt lekker de warmte op in een ander land. Daar draagt de brunette een stuk minder kleding!

Kim Feenstra is deze winter naar Thailand gevlucht. Het land waar het altijd ronde de 30 graden is. Dat betekent dus even lekker je aan te trekken en van de zon te genieten. In het geval van Kim Feenstra horen daar ook een paar foto’s bij.

Kim Feenstra laat haar flinke achterwerk heel goed zien

Dat Kim Feenstra een prachtig model is weet iedereen in Nederland wel. Ze is ook niet verlegen om zichzelf te laten zien. Nu ze op vakantie is, is dit het perfecte moment om een paar mooie kiekjes van zichzelf te maken. Kim Feenstra staat in een heel verleidelijk roze voor de spiegel. Wanneer je naar dit prachtige plaatje kijkt ben je per direct verkocht. Haar achterwerk heeft een heerlijke vorm en het is lekker hoog opgetrokken. Door dit opgetrokken valt er genoeg te genieten. Naast het laten zien van een prachtig achteraanzicht, laat de knappe blondine ons ook kennismaken met haar voorkant. Ondanks dat ze op vakantie is, heeft haar nog in topvorm. De vakantie kilo’s zijn er bij Kim nog zeker niet te zien!

Lees ook: Kim Feenstra laat achterkant zien in filmpje zonder topje

Kim Feenstra is met een monster op vakantie

Wanneer je naar een vreemd land gaat kom je van alles tegen. Soms weet je gewoon niet wat je ziet. Dit keer neemt Kim Feenstra alleen zelf het monster mee. Het gaat hier om haar twee jarige monster, zoals ze het zelf zegt. Zodra je op vakantie bent willen de meeste mensen lekker rust, maar met een twee jarig kind is dat toch aardig lastig. Haar kind, Brooklyn, schreeuwt alles bij elkaar. De oren van de prachtige blondine krijgen geen moment rust. Na een tijdje schreeuwen is haar kind gelukkig wat rustiger en gaat die zelfs slapen. Dit is even een momentje voor Kim Feenstra om bij te komen. Naast dat Kim Feenstra even kan gaan genieten, kunnen haar volgers dat ook. Met een heerlijk filmpje laat ze zichzelf zien in haar aan het zwembad. Dit is voor haar volgers een genot voor hun ogen.

Kim Feenstra komt niet echt tot rust op vakantie

Wanneer je naar Thailand gaat, ga je vaak niet voor je rust. Je bent veel onderweg en op reis. Zo is Kim Feenstra dat ook. Echter heeft het beeldschone model nog met een tweejarig kind te maken. Dit is, volgens Kim Feenstra, een HELE onderneming. Je bent constant met hem bezig en dat is doodvermoeiend. Ondanks dat het vaak zwaar is, doet Brooklyn het toch goed. Kim Feenstra heeft het in ieder geval heel erg naar haar zin. Met haar volgers deelt ze in ieder geval lief en leed op haar Instagram account.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!