Kim Feenstra maakt volgers helemaal wild met pikante foto in badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim Feenstra ontvlucht ons koude kikkerlandje. Ze zoekt lekker de warmte op in een ander land. Daar draagt de brunette een stuk minder kleding!

Kim Feenstra is deze winter naar Thailand gevlucht. Het land waar het altijd ronde de 30 graden is. Dat betekent dus even lekker je badkleding aan te trekken en van de zon te genieten. In het geval van Kim Feenstra horen daar ook een paar pikante foto’s bij.

Kim Feenstra laat haar flinke achterwerk heel goed zien

Dat Kim Feenstra een prachtig model is weet iedereen in Nederland wel. Ze is ook niet verlegen om zichzelf te laten zien. Nu ze op vakantie is, is dit het perfecte moment om een paar mooie kiekjes van zichzelf te maken. Kim Feenstra staat in een heel verleidelijk roze ondergoed voor de spiegel. Wanneer je naar dit prachtige plaatje kijkt ben je per direct verkocht. Haar achterwerk heeft een heerlijke vorm en het ondergoed is lekker hoog opgetrokken. Door dit opgetrokken ondergoed valt er genoeg te genieten. Naast het laten zien van een prachtig achteraanzicht, laat de knappe blondine ons ook kennismaken met haar voorkant. Ondanks dat ze op vakantie is, heeft haar lichaam nog in topvorm. De vakantie kilo’s zijn er bij Kim nog zeker niet te zien!

Lees ook: Kim Feenstra laat achterkant zien in pikant filmpje zonder topje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Kim Feenstra is met een monster op vakantie

Wanneer je naar een vreemd land gaat kom je van alles tegen. Soms weet je gewoon niet wat je ziet. Dit keer neemt Kim Feenstra alleen zelf het monster mee. Het gaat hier om haar twee jarige monster, zoals ze het zelf zegt. Zodra je op vakantie bent willen de meeste mensen lekker rust, maar met een twee jarig kind is dat toch aardig lastig. Haar kind, Brooklyn, schreeuwt alles bij elkaar. De oren van de prachtige blondine krijgen geen moment rust. Na een tijdje schreeuwen is haar kind gelukkig wat rustiger en gaat die zelfs slapen. Dit is even een momentje voor Kim Feenstra om bij te komen. Naast dat Kim Feenstra even kan gaan genieten, kunnen haar volgers dat ook. Met een heerlijk filmpje laat ze zichzelf zien in haar badkleding aan het zwembad. Dit is voor haar volgers een genot voor hun ogen.

Kim Feenstra komt niet echt tot rust op vakantie

Wanneer je naar Thailand gaat, ga je vaak niet voor je rust. Je bent veel onderweg en op reis. Zo is Kim Feenstra dat ook. Echter heeft het beeldschone model nog met een tweejarig kind te maken. Dit is, volgens Kim Feenstra, een HELE onderneming. Je bent constant met hem bezig en dat is doodvermoeiend. Ondanks dat het vaak zwaar is, doet Brooklyn het toch goed. Kim Feenstra heeft het in ieder geval heel erg naar haar zin. Met haar volgers deelt ze in ieder geval lief en leed op haar Instagram account.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kim Feenstra (@k2im)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...