Kijker geschokt na vraag Hélène Hendriks aan Noa Vahle over vrijspraak stiefvader ‘Vieze Jeroentje’ (video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kijkers zijn goed geschrokken nadat Hélène Hendriks iets vraagt over de vrijspraak van Noa Vahle haar stiefvader “Vieze Jeroentje”

Kijkers van De Oranjezomer zijn erg geschokt door een vraag die Hélène Hendriks stelde aan Noa Vahle. Ze ging er goed klaar voor zitten, zodat dit duidelijk even aangehaald ging worden. Hélène begint met de woorden “Het was een best wel lastige dag voor jou”. Hier probeert ze al een beetje op de gevoelens van Noa in te spelen. Het gaat hier natuurlijk over de zaak van Noa’s stiefvader Jeroen Rietbergen. Deze zaak is geseponeerd door onvoldoende bewijs tegen hem. Hélène gaat door met “Wil je hier nog iets over kwijt?”

Noa Vahle is enorm opgelucht

De inmiddels erg populaire blondine, Noa Vahle, antwoord wel op de vragen van Hélène Hendriks, maar eigenlijk ook niet. Ze begint ermee dat ze er niet over wilt praten, maar dat ze wel snapt dat het gevraagd wordt. Verder wilt Noa er niks inhoudelijks over zeggen. Alleen dat het persoonlijk wel een opluchting is en dat ze hoopt dit allemaal gewoon achter zich te kunnen laten. Dit hele gesprek lijkt volgens sommige mensen wel een beetje opgezet, maar dat gaan we nooit zeker weten.

Ze hebben Nienke Wijnhoven onnodig beschadigd

Er wordt niet meer gesproken over Nienke Wijnhoven, die Jeroen Rietbergen had beschuldigd voor misbruik. Voor Nienke is dit een enorme klap en is het erg vervelend dat er verder niks zal gebeuren. De advocaat van Nienke is het er dan ook totaal niet mee eens en laat weten dat ze haar “Onnodig beschadigd hebben”. Hopelijk zit Nienke er niet te lang mee en kan ze haar leven weer oppakken.

Meer beelden zien van De Oranjezomer kan op Instagram

Wil je nou meer zien van het programma De Oranjezomer? Neem dan een kijkje op de Instagram van Vandaag Inside! Hier worden stukjes uit het programma geplaatst en nog veel meer actuele dingen. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.