Kijk snel de bloedstollende trailer van Netflix Sky Rojo Seizoen 2

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fans van de spannende Netflix original serie Sky Rojo hebben geluk. Seizoen 2 komt er aan! De avonturen van de drie dames zijn nog niet voorbij. 

Goed nieuws als je hebt genoten van het eerste seizoen van de extreem spannende serie Sky Rojo. Netflix heeft namelijk een tweede seizoen aangekondigd en deelt alvast de nieuwe trailer! Je hoeft niet lang te wachten op seizoen twee. Dat komt namelijk al in Juli.

Lees ook: KIJK: De trailer van bloedstollende Sky Rojo

Nu al een nieuw seizoen?

Nu al een nieuw seizoen? Ja, dat klopt echt. Je hoeft als fan van de spannende serie niet heel lang te wachten om erachter te komen wat er nu met de drie hoofdrolspeelsters gebeurt. en dat is goed nieuws, want dat betekent dat je niet langer nachten wakker hoeft te liggen van de spanning. Zoals je misschien al wist, is de serie een idee uit de koker van de maker van La Casa de Papel. Je kan dus dezelfde hoeveelheid intrige, drama en actie verwachten als bij die Netflix hit! Het is trouwens nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van La Casa te zien zal zijn, maar dat zal ongetwijfeld niet lang meer duren.

plot seizoen 2 van Sky Rojo

In Sky Rojo pakken de prostituees Coral, Wendy en Gina hun gewelddadige terug. Zijn handlangers zijn razend willen het trio straffen, maar de dames gaan slim op de vlucht. Het tweede seizoen pakt de draad van het eerste seizoen weer lekker op. Het gevecht van de drie dames uit de serie voor hun vrijheid gaat onvermoeid verder. En dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot. De prachtige dames van Sky Rojo worden ook dit seizoen nog steeds achtervolgd door hun Romeo en zijn handlangers. Adrenaline en actie vullen je scherm!

Geniet van de mooie Lali Espósito

Natuurlijk keert de prachtige Lali Espósito weer terug voor seizoen 2. Fans van de serie werden al gauw spontaan verliefd op deze Spaanse blondine en geef ze eens ongelijk. De bloedmooie dame is erg verleidelijk en zwoel, zowel binnen als buiten de serie. Het is dus te hopen dat er na dit seizoen nog vele nieuwe seizoenen volgen zodat de kijkers nog jaren kunnen genieten van de Spaanse schone.

Bekijk de bloedstollende trailer van seizoen 2

Om je alvast in de juiste stemming te helpen voor het nieuwe seizoen van de spannende misdaad serie op Netflix, is hieronder de trailer van seizoen 2 van Sky Rojo alvast te bekijken. In de trailer zit lekker veel actie, spanning en drama. Precies wat je gewend bent van het eerste seizoen.

Wanneer start seizoen 2?

Fans hoeven na het zien van deze extreem spannende trailer niet heel lang te wachten op het nieuwe seizoen. Dat start verassend genoeg al op 23 Juli. En dat is goed nieuws! Wel heel snel, aangezien de serie pas vorig jaar op Netflix verscheen. Maar dat zullen de fans helemaal niet erg vinden. Het voordeel van dit seizoen is dat het gelijk met seizoen 1 is opgenomen, waardoor de wachttijd tussen de seizoenen niet heel lang is. Dat betekent wel dat seizoen 3 waarchijnlijk eventjes op zich gaat laten wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!