Kennen jullie Megan van Temptation Island nog terug?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Megan heeft de afgelopen drie jaar een flinke renovatie ondergaan. Het internet kende deze dame dan ook (bijna) niet meer terug.

De grote verbouwing

Het Temptation Island-seizoen waaraan de inmiddels welbekende Megan (spreek uit: Mehan) meedeed, ligt al weer een aantal jaartjes in het verleden. Drie jaar geleden om precies te zijn, maakten we kennis met haar toenmalige vriend ‘Kevin’. Je weet wel, die gast die het woord koekeroende introduceerde.

De brunette hoefde toentertijd qua uiterlijk niet te klagen. Megan zelf vond echter dat er ruimte voor verbetering was. We kunnen je dan ook mededelen dat deze Belgische schone inmiddels het een en ander aan zichzelf heeft laten doen. Megans volgers lijken in ieder geval massaal voorstander te zijn van deze grote renovatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Stay positive ✨

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__) op

Wat heeft Megan allemaal laten doen?

Vele volgers vroegen zich wel af wat de Madame Megan nu precies heeft laten verbouwen. Volgens de vogeltjes op Instagram is Megan naar Turkije afgereisd voor een bloemkolenvergroting én heeft ze haar lippen laten opspuiten. Daarnaast is met het blote oog ook te zien dat Megan heel wat uurtjes in de sportschool heeft doorgebracht. Echt nodig was het niet, maar eerlijk is eerlijk: ziet er goed uit, Meg!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__) op

Laatste nieuws

Welmoed Sijtsma gaat op de foto met kromme staf van collega

Welmoed Sijtsma is klaar met haar onderzoek naar de nepvideo, maar verveelt zich nu al. Ze besluit dicht tegen een collega aan te kruipen en is gefascineerd door zijn grote, kromme staf.

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Gerelateerde berichten