Kennen jullie Megan van Temptation Island nog terug?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Megan heeft de afgelopen drie jaar een flinke renovatie ondergaan. Het internet kende deze dame dan ook (bijna) niet meer terug.

De grote verbouwing

Het Temptation Island-seizoen waaraan de inmiddels welbekende Megan (spreek uit: Mehan) meedeed, ligt al weer een aantal jaartjes in het verleden. Drie jaar geleden om precies te zijn, maakten we kennis met haar toenmalige vriend ‘Kevin’. Je weet wel, die gast die het woord koekeroende introduceerde.

De brunette hoefde toentertijd qua uiterlijk niet te klagen. Megan zelf vond echter dat er ruimte voor verbetering was. We kunnen je dan ook mededelen dat deze Belgische schone inmiddels het een en ander aan zichzelf heeft laten doen. Megans volgers lijken in ieder geval massaal voorstander te zijn van deze grote renovatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Stay positive ✨

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__) op

Wat heeft Megan allemaal laten doen?

Vele volgers vroegen zich wel af wat de Madame Megan nu precies heeft laten verbouwen. Volgens de vogeltjes op Instagram is Megan naar Turkije afgereisd voor een bloemkolenvergroting én heeft ze haar lippen laten opspuiten. Daarnaast is met het blote oog ook te zien dat Megan heel wat uurtjes in de sportschool heeft doorgebracht. Echt nodig was het niet, maar eerlijk is eerlijk: ziet er goed uit, Meg!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MeganDesaever (@desaevermegan__) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten