Kennen jullie Megan van Temptation Island nog terug?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Megan heeft de afgelopen drie jaar een flinke renovatie ondergaan. Het internet kende deze dame dan ook (bijna) niet meer terug.

De grote verbouwing

Het Temptation Island-seizoen waaraan de inmiddels welbekende Megan (spreek uit: Mehan) meedeed, ligt al weer een aantal jaartjes in het verleden. Drie jaar geleden om precies te zijn, maakten we kennis met haar toenmalige vriend ‘Kevin’. Je weet wel, die gast die het woord koekeroende introduceerde.

De brunette hoefde toentertijd qua uiterlijk niet te klagen. Megan zelf vond echter dat er ruimte voor verbetering was. We kunnen je dan ook mededelen dat deze Belgische schone inmiddels het een en ander aan zichzelf heeft laten doen. Megans volgers lijken in ieder geval massaal voorstander te zijn van deze grote renovatie.

Wat heeft Megan allemaal laten doen?

Vele volgers vroegen zich wel af wat de Madame Megan nu precies heeft laten verbouwen. Volgens de vogeltjes op Instagram is Megan naar Turkije afgereisd voor een bloemkolenvergroting én heeft ze haar lippen laten opspuiten. Daarnaast is met het blote oog ook te zien dat Megan heel wat uurtjes in de sportschool heeft doorgebracht. Echt nodig was het niet, maar eerlijk is eerlijk: ziet er goed uit, Meg!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!