Kendall Jenner ‘wint’ Bottle Cap Challenge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kendall Jenner Bottle Cap Challenge

Vergeet Zlatan, Jason Statham, Paul Pogba en Ryan Reynolds. Dit is de enige Bottle Cap Challenge die je wil zien!

Volg de hype

Er is weer een nieuwe internethype waar we eigenlijk helemaal niet aan mee willen doen: de Bottle Cap Challenge. De truc is om met een soort draaiende karatekick de schroefdop van een fles te trappen. Vele celebrities, vooral beroepsvechtersbazen als Jason Statham, Donnie Yen, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba deden ‘m al. Deze mag je wat ons betreft echter allemaal overslaan. Wij hebben namelijk de beste Bottle Cap Challenge gezien, en hij komt van Kendall Jenner!

Kendall ‘wint’ de challenge

Het wereldberoemde model doet het vanaf een waterscooter, met haar billen vol in beeld. Een hoge moeilijkheidsgraad, goede entertainmentwaarde, lekker dramatische slow-mo en natuurlijk een fantastisch uitzicht. Dikke tien dus. En nu is het weer klaar met die domme internet-challenges!

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!