Kendall Jenner ‘wint’ Bottle Cap Challenge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kendall Jenner Bottle Cap Challenge

Vergeet Zlatan, Jason Statham, Paul Pogba en Ryan Reynolds. Dit is de enige Bottle Cap Challenge die je wil zien!

Volg de hype

Er is weer een nieuwe internethype waar we eigenlijk helemaal niet aan mee willen doen: de Bottle Cap Challenge. De truc is om met een soort draaiende karatekick de schroefdop van een fles te trappen. Vele celebrities, vooral beroepsvechtersbazen als Jason Statham, Donnie Yen, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba deden ‘m al. Deze mag je wat ons betreft echter allemaal overslaan. Wij hebben namelijk de beste Bottle Cap Challenge gezien, en hij komt van Kendall Jenner!

Kendall ‘wint’ de challenge

Het wereldberoemde model doet het vanaf een waterscooter, met haar billen vol in beeld. Een hoge moeilijkheidsgraad, goede entertainmentwaarde, lekker dramatische slow-mo en natuurlijk een fantastisch uitzicht. Dikke tien dus. En nu is het weer klaar met die domme internet-challenges!

Laatste nieuws

Beeldschone Amber Brantsen geniet intens op zonnige foto

Amber Brantsen heeft even een dagje vrij van haar werk bij Viaplay. En die brengt ze door in de volle zon. Natuurlijk maakt ze even een mooie foto.

Foto: Irene Schouten zet haar mooie meiden in voor zonnig vakantiekiekje

Irene Schouten heeft een welverdiende vakantie ingelast voor zichzelf. En tijdens die vakantie moet ze even haar mooie meiden laten zien!

Nicol Kremers deelt eerste foto’s van pikante betaalde website

Nicol Kremers van Massa Is Kassa heeft een nieuwe inkomstenbron. Ze gaat geld vragen aan haar fans voor bijzondere foto's.