Kendall Jenner ‘wint’ Bottle Cap Challenge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kendall Jenner Bottle Cap Challenge

Vergeet Zlatan, Jason Statham, Paul Pogba en Ryan Reynolds. Dit is de enige Bottle Cap Challenge die je wil zien!

Volg de hype

Er is weer een nieuwe internethype waar we eigenlijk helemaal niet aan mee willen doen: de Bottle Cap Challenge. De truc is om met een soort draaiende karatekick de schroefdop van een fles te trappen. Vele celebrities, vooral beroepsvechtersbazen als Jason Statham, Donnie Yen, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba deden ‘m al. Deze mag je wat ons betreft echter allemaal overslaan. Wij hebben namelijk de beste Bottle Cap Challenge gezien, en hij komt van Kendall Jenner!

Kendall ‘wint’ de challenge

Het wereldberoemde model doet het vanaf een waterscooter, met haar billen vol in beeld. Een hoge moeilijkheidsgraad, goede entertainmentwaarde, lekker dramatische slow-mo en natuurlijk een fantastisch uitzicht. Dikke tien dus. En nu is het weer klaar met die domme internet-challenges!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.

Gerelateerde berichten