Kendall Jenner ‘wint’ Bottle Cap Challenge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Kendall Jenner Bottle Cap Challenge

Vergeet Zlatan, Jason Statham, Paul Pogba en Ryan Reynolds. Dit is de enige Bottle Cap Challenge die je wil zien!

Volg de hype

Er is weer een nieuwe internethype waar we eigenlijk helemaal niet aan mee willen doen: de Bottle Cap Challenge. De truc is om met een soort draaiende karatekick de schroefdop van een fles te trappen. Vele celebrities, vooral beroepsvechtersbazen als Jason Statham, Donnie Yen, Zlatan Ibrahimovic en Paul Pogba deden ‘m al. Deze mag je wat ons betreft echter allemaal overslaan. Wij hebben namelijk de beste Bottle Cap Challenge gezien, en hij komt van Kendall Jenner!

Kendall ‘wint’ de challenge

Het wereldberoemde model doet het vanaf een waterscooter, met haar billen vol in beeld. Een hoge moeilijkheidsgraad, goede entertainmentwaarde, lekker dramatische slow-mo en natuurlijk een fantastisch uitzicht. Dikke tien dus. En nu is het weer klaar met die domme internet-challenges!

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Gerelateerde berichten