Kelly Piquet snoept van meerdere walletjes terwijl Max Verstappen niet thuis is (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet laat met een nieuwe reeks foto’s zien dat ze helemaal niet zo zoet is als gedacht. Kijken we even mee?

Er wordt altijd gedacht dat Kelly Piquet een hele brave dame is, maar dat lijkt allemaal wel mee te vallen. Terwijl Max Verstappen in het regenachtige Engeland zat, had Kelly een cheat day (of zeg maar gerust meerdere dagen). Ze zat lekker in het zonnetje met gebakjes en een zwembad en genoot van het warme weer in St. Tropez. Dat moet ongetwijfeld bevallen zijn, want Kelly deelt de plaatjes meteen met haar volgers om hen een beetje jaloers te maken.

Kelly Piquet snoept van allemaal zoete hapjes

Zoals je kan zien heeft Kelly Piquet genoten van allemaal zoete hapjes. En daar heeft ze even een collectie foto’s van gemaakt, zodat je als fan van Kelly precies weet waar je net zulke lekkere hapjes kan scoren. De mooie brunette zorgt op die manier graag voor haar fans. Ze maakt zich ook niet te druk om haar figuur. De mooie dame weet precies hoe goed ze eruit ziet en dat ze dan af en toe best een zoet gebakje mag eten. Dat maakt allemaal niet zo heel erg veel uit.

Zou Max Verstappen al jaloers zijn?

Natuurlijk kan Max er vanwege zijn verplichtingen aan de F1 er telkens niet bij zijn wanneer Kelly allemaal leuke dingen onderneemt. Daar zal de populaire coureur ongetwijfeld van balen. Nu Kelly al die lekkere hapjes voor zijn neus zet met deze foto’s, zal Max misschien wel een beetje jaloers worden. Maar hij kan natuurlijk altijd de volgende keer weer mee met Kelly.

Meer zien van Kelly Piquet? Kijk op Instagram

De mooie brunette heeft ontzettend veel leuke foto’s online staan en die deelt ze graag met haar lieve volgers. Kijk daarom snel op Instagram als je nog meer wil zien van de mooie brunette.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!