Kelly Piquet leidt Max Verstappen af met wiebelige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen is alweer helemaal gefocust op zijn nieuwe races. Het is te hopen dat Kelly hem niet uit zijn concentratie haalt met deze foto’s.

Kelly Piquet is weer vol aan het werk de laatste tijd. Een paar maanden lang heeft ze haar werk op een laag vuurtje gezet zodat zij en Max in Max’ off season een beetje tijd voor elkaar konden hebben. Maar nu de Formule 1 weer op start komt is het ook voor Kelly tijd om weer aan het werk te gaan. Ze staat dus weer veel voor de camera. En daar komen de meest prachtige foto’s uit. Al zijn sommige van die foto’s een beetje wiebelig. Nu maar hopen dat ze max daar niet te veel mee afleidt. Straks raakt de coureur uit balans en dat zou verschrikkelijk zijn voor het verdedigen van zijn wereldtitel.

Lees ook: Max Verstappen haast naar dokter met vriendin Kelly Piquet

Kelly haar foto reeks stuitert alle kanten op

Kelly geeft een uniek kijkje achter de schermen, door alle gemaakte foto’s als een soort snelle diavoorstelling te delen. Alleen verloopt dat natuurlijk niet zo soepel als je zou hopen van bijvoorbeeld een video, dus stuitert het beeld alle kanten op, met de nodige springers. Je wordt er bijna duizelig van. Hopelijk heeft Max er geen last van als hij de post van zijn knappe vriendin bekijkt, want een duizelige Max achter het stuur is natuurlijk voor niemand echt een goed idee. Zo verdedigt hij nooit zijn nieuwe kampioenstitel. Al heeft Max wel al het nodige meegemaakt en kan hij wel tegen een stootje, dus waarschijnlijk zal het wel meevallen.

Strak, roze jurkje staat Kelly Piquet geweldig op zwoele foto

Het mag gezegd worden, Max Verstappen is een enorme geluksvogel dat hij zo’n vriendin aan de haak heeft geslagen. Kelly Piquet is in vele aspecten perfect. Ze is niet alleen een slimme en grappige dame, die altijd voor haar bekende vriendje klaar lijkt te staan, maar ze ziet er ook nog eens adembenemend mooi uit. In de foto’s in haar roze jurk zie je pas hoe knap het model eigenlijk is. Haar mooie, lange benen, goed gevormd en verleidelijke blik. Alles aan Kelly lijkt gewoon te kloppen. Het geheim van een knappe vriendin vinden lijkt hem dus te zitten in goed kunnen racen. Tijd voor alle mannen van Nederland om even een spoedcursus te nemen op Zandvoort.
De zwoele blik van Kelly Piquet

Kelly heeft een typisch modellengezicht, omdat het extreem veelzijdig is. Binnen een oogwenk kan ze een compleet andere emotie vertonen. Van verleidelijk, naar boos, naar neutraal of gelukkig, altijd met een spannend pruillipje of een lieve lach. Maar het meest bijzondere aan Kelly zijn haar ogen, die je altijd erg zwoel aan weten te kijken. Kelly weet precies hoe ze met haar blik mensen moet verleiden. Misschien was Max ook wel na één blik verkocht. Als je Kelly in de ogen aankijkt, snap je wel waarom.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...