Kelly Piquet laat zich begluren door volgers zonder dat ’trage’ Max Verstappen het doorheeft (foto’s)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet laat zich door volgers bekijken op Instagram, maar ’trage’ Max Verstappen heeft niks door! 

Kelly Piquet heeft recent een nieuw bericht op Instagram geplaatst om een merk te promoten. Het is een lekker zittend pak voor haar reisdag. Zoals gewoonlijk blijven haar berichten niet onopgemerkt bij de mannen. Deze mannen vinden het vaak leuk om te laten weten dat ze sneller bij dit bericht zijn dan Max Verstappen. De wereldkampioen krijgt het steeds zwaar te voorduren in de reacties. Dingen zoals; “Here before that fast Dutch guy” en “Here before the dudududu guy” worden non-stop gereageerd onder Kelly’s foto’s. Waarschijnlijk kunnen ze er wel om lachen, want ze maken verder niemand belachelijk.

Bekijk hier het nieuwe bericht van Kelly Piquet en check zelf de leuke reacties!

Kelly Piquet reacties

Het dagelijkse leven van Kelly Piquet

Kelly Piquet is de laatste tijd meer op pad met Max Verstappen dan zelf. Het model is minder bezig met haar eigen werk en support haar Formule 1 vriend week in en week uit. De laatste race was in Miami, waar Max een keer niet gewonnen heeft! Zijn beste vriend Lando Norris werd voor de eerste keer in zijn carrière de winnaar van een Grand Prix. Kelly heeft dit met de 2 jongens goed gevierd in een nachtclub.

Kelly Piquet is een trotse moeder

Afgelopen zondag was het Moederdag en Kelly Piquet liet weten dat ze een hele trotse moeder is van Penelope Kvyat. Op Instagram plaatste het model een mooie foto van zichzelf en haar dochter. Ook Max Verstappen heeft een mooi bericht gemaakt voor zijn moeder, oma, Kelly en zijn zusje. Dit zijn alle 4 moeders en hij wilde ze even in het zonnetje zetten.

Meer zien van Kelly Piquet

Wil jij nou een kijkje in het leven van Kelly Piquet nemen? Check dan haar Instagrampagina! Hier plaatst ze leuke kiekjes van haar vakanties, mooie modellenfoto’s en privébeelden met bijvoorbeeld Max Verstappen. Het is het zeker waard om even te kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...