Kelly Piquet eert oceanen met hele plas aan natte Instagram foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Kelly Piquet weet iedereen te verleiden op verassende wijze. Ze laat iedereen een reeks aan prachtige foto’s bekijken wanneer ze bijna niks draagt!

Model Kelly Piquet heeft iedereen een groot cadeau gegeven. Op haar Instagramkanaal deelt ze namelijk hartstikke veel beelden met korte en strakke kleding waarin ze heerlijk heeft gezwommen!

De prachtige beelden die Kelly Piquet heeft geplaatst

Ja hoor, Kelly Piquet weet precies hoe ze ervoor moet zorgen dat echt iedereen die voorbij haar recent geplaatste foto’s komt, alles even goed wil analyseren. Zo krijgt model Kelly alle aandacht voor zichzelf, en dat vindt ze natuurlijk hartstikke leuk. Max Verstappen heeft dan ook wel erg veel geluk met Kelly!

Ze plaatst namelijk een hele reeks foto’s van een fotoshoot die ze heeft gedaan, terwijl ze kleding draagt waarin ze gaat zwemmen. Zo zijn al haar vormen prachtig te bekijken. Ze heeft veel verschillende looks aan en heeft ook foto’s ertussen zitten samen met haar dochter Penelope, wanneer ze samen op het strand zijn. Verder is ze aan het relaxen, terwijl ze weinig bedekking heeft en zien we haar zelfs wanneer ze kletsnat het water uitkomt met een strak pakje aan! De fotoreeks is dus echt een goed cadeau waarbij je even kan relaxen en naar het prachtige model Kelly Piquet kan kijken.

Klik hier om zelf de hele reeks aan foto’s te bekijken!

Kelly Piquet laat alles zien in afzakkend jurkje

Meer zien van Kelly Piquet kan op Instagram

Wil jij nou nog meer zien van ons prachtige model Kelly Piquet? Kijk dan snel hieronder voor het Instagramkanaal van Kelly! Hier plaatst de brunette erg vaak updates over haar dagelijkse leven en zien we altijd alle prachtige plaatjes van haar modellenwerk. Ook zien we al haar reizen naar het buitenland, vooral voor haar modellenwerk, maar soms ook gewoon als vakantie. We hebben het dus zeker door wanneer ze eventjes weg is van Nederland. Het is in ieder geval zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!