Kelly Piquet deelt onmogelijk mooie privé foto in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet is klaar voor een frisse duik. Maar vóór ze naar het zwembad wandelt, neemt ze je eerst nog even mee haar slaapkamer in…

Nu het Formule 1-seizoen nog niet is begonnen hebben Kelly Piquet en Max Verstappen nog genoeg vrije tijd samen. Deze tijd proberen ze zo goed mogelijk te benutten. Samen zijn ze daarom aan het genieten van hun vakantie. Met deze heerlijke foto laat Kelly haar volgers genieten…

Kelly Piquet laat niks aan de verbeelding over

Wanneer Kelly Piquet op vakantie is komt ze altijd met de meest mooie plaatjes. Deze keer gaat ze alleen nog een stapje verder. Wanneer je dit kiekje ziet snap je wat Max Verstappen in haar ziet. Ze heeft haar aangetrokken en is van plan om van de zon te genieten. Vlak voor ze naar buiten loopt, ziet ze zichzelf in de reflectie van het raam. Ze móet gewoon even stoppen om een foto te maken. Het eindresultaat is dan ook om van te watertanden. Gelukkig gunt Kelly haar volgers dit snelle kiekje dat ze in de privésfeer maakte.

Kelly Piquet laat enorm voorwerp op haar hoofd zien

Kelly Piquet is in St. Barths op vakantie. Hier schijnt de zon heerlijk en mag het temperatuurtje er ook zijn. Om zichzelf te beschermen van de zon heeft ze een enorme hoed gekocht. Deze hoed is zelfs zo groot dat ze haar hele er bijna mee kan bedekken. Onder deze enorme hoed zit gelukkig wel een echte parel. Met haar groene ogen kijkt ze diep in de camera. Haar volgers zijn per direct verkocht na het zien van dit heerlijke kiekje. Max Verstappen mag zichzelf wel een geluksvogel noemen na het zien van deze kiekjes.

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn klaar voor huwelijk

Kelly Piquet en Max Verstappen zijn nu al ruim twee jaar samen. Tot op de dag van vandaag zijn de twee tortelduifjes nog steeds smoorverliefd op elkaar. Door middel van dit achteraanzicht laten ze dat maar weer eens zien. Ze lopen arm om arm door een prachtig gebied. Kelly Piquet heeft tijdens deze wandeling een lekker kort jurkje aan. Dit maakt het achteraanzicht alleen nog maar meer verleidelijk. Haar achterwerk komt goed uit de verf in dit plaatje. Het stel krijgt enorm veel reacties op dit heerlijke kiekje. De volgers van de beeldschone Braziliaan zijn de afgelopen jaren ook van Max Verstappen gaan houden. De reacties over de relatie van de de twee zijn alleen maar positiever geworden. Veel mensen hebben het zelfs over een mogelijk huwelijk. Kijkend naar dit soort kiekjes lijken de twee absoluut klaar voor een stap in het huwelijksbootje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!