Katja’s yogastandjes voor in het vliegtuig

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We waren Katja Schuurman een paar weekjes kwijt aan een ‘yoga retraite’ in het verre Zuid Afrika. De presentatrice kon er perfect even ontsnappen aan en afkicken van haar drukbezette bestaan. Terwijl ze tegelijkertijd aan haar lenigheid kon werken. Als we Story mogen geloven probeerde ze die oefeningen tijdens de terugvlucht meteen in de praktijk te brengen.

Als een seksverslaafde die na één stap buiten de afkickkliniek meteen naar de hoeren gaat. Zo moet Katja Schuurman zich gevoeld hebben toen ze de serene rust van haar kuuroord verliet. Op het vroegst mogelijke moment een ’terugval’. Daar zit je na zo’n dure behandeling natuurlijk niet op te wachten. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zeker voor Katja. De presentatrice schijnt volgens Story (doe er dus mee wat je wilt) flink tekeer te zijn gegaan op haar terugvlucht richting Amsterdam. Met drank, stemvolume, maar ook met ‘s******l grensoverschrijdend gedrag’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Katja in de Mile High Club

Ze was zoals je hierboven ziet al onofficieel lid van de ‘Mile High Club’ – het selecte gezelschap dat ooit s**s in een vliegtuig heeft gehad. Haar yogatrainingskamp zorgde echter voor zo’n vlaag aan flexibele inspiratie, dat ze direct aan de slag ging. Deze keer voor het ‘eggie’. Ze zou zich tijdens de vlucht opgedrongen hebben aan een onbekende man. Het is niet bekend of ze door het cabinepersoneel betrapt is, of dat haar poging in de kiem gesmoord werd. Maar wat als? Welke yogastandjes had Katja uit de hoge hoed moeten trekken om in die piepkleine toiletcabines aan haar trekken te komen? De ultieme manier om waar voor je kuuroordcenten te krijgen!

Het Handbagagekoffertje

Voor als je écht heel weinig ruimte hebt. Efficiënt, compact en je hoeft er in veel gevallen niet eens voor bij te betalen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yoga Poses (@yogaposes.online) op

De Cockpit

Was die ‘onbekende man’ de piloot? Als Katja zich in deze pose wringt heeft de gezagvoerder geen stoel meer nodig. Automatische piloot aan en gaan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lamise (@lamise) op

De ‘Brace for Impact’

Deze bewaar je voor het aller-allerergste scenario. Ben je bezig, maar begint het vliegtuig neer te storten? Brace for impact! Op deze manier wapen je je tegen de knal, en kan je nog bezig blijven ook!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Honza ૐ Claudine Lafond (@yogabeyond) op

De Landingsbaan

Als een soepele ’touchdown’ op een heldere, windstille dag wordt dit standje achteraf soms beloond met een licht beschamend applaus.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MacKenzie Kozlowski (Miller) (@mackenzieyoga) op

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten