Katja Schuurman tuit roze lipjes op foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Katja Schuurman geeft dikke kus

Het lijkt erop dat alles weer heel goed gaat met actrice Katja Schuurman. De brunette heeft in de media eerlijk laten weten dat ze het erg lastig heeft gehad tijdens haar break-up met ex-man Freek van Noortwijk. De twee kregen ook samen een dochtertje genaamd Coco Loulou. Katja deelde vorig jaar in een emotionele post op Instagram dat ze uit elkaar waren, daarbij bleef Katja gelukkig wel optimistisch. Ondanks alles zei de brunette dat ze erin geloofd dat de keuze hun gelukkiger zal maken. Wel liet Katja weten het erg moeilijk te vinden dat ze twee dochters heeft waarvan ze niet meer samen is met de vader. Gelukkig plaatst Katja nu een jaar later onderstaande foto waar ze letterlijk aan het stralen is. De actrice tuit haar lippen en geeft een grote kus aan de camera. Katja ziet er ontzettend goed uit met een gebruinde huid.

Katja Schuurman is weer helemaal verliefd

Wat natuurlijk ook meehelpt bij het geluk van Katja Schuurman is haar nieuwe grote liefde. Zo is Katja helemaal gelukkig met haar nieuwe vriend genaamd Niek Schrijvershof. Het leeftijdsverschil is zeventien jaar, Katja is zevenenveertig en haar nieuwe vlam nog maar dertig jaar. Ondanks dit leeftijdsverschil lijken de twee stapelgek op elkaar. Katja haar vriend Nick woont op Ibiza dus er is sprake van een lange afstandsrelatie. Al was Niek afgelopen zomer vaak te vinden in het huis van Katja. In de podcast van Katja vertelt de brunette dat ze wel blij is met deze niet traditionele manier van een relatie. Waarschijnlijk duid Katja hiermee op haar vorige twee relaties die niet goed afliepen. Om te laten weten hoe blij ze is met Nick plaatst Katja een drietal foto’s op haar Instagram. De twee kijken allebei ontzettend gelukkig op de foto’s en Katja schrijft bij de foto’s: Dankjewel dat je zo lief bent.”. Daarnaast noemt ze Nick ook nog eens lekker. Zo te zien gaat het dus erg goed tussen de twee.

Katja Schuurman en nieuwe vriend

Lees ook: Foto: Katja Schuurman knalt bijna uit loszittende jurk

Katja Schuurman speelt zuster in nieuwe film

De knappe Katja Schuurman heeft er al een hele glansrijke carrière opzitten in de acteerwereld. Zo begon het ooit met GTST en films zoals Costa!. De brunette is al sinds haar tienerjaren een begrip op de Nederlandse Televisie. Ook niet gek natuurlijk, want de actrice kan enorm goed acteren en ziet er heel goed uit. Er is enige tijd geleden zelfs een nieuwe film van Costa! uitgekomen die nu ook te zien is op Netflix. Daarbij is er nog een nieuwe film waar Katja in speelt te zien. Katja schrijft bij de foto dat de film een echte sterrencast bevat. De film gaat over een Rotterdamse Havenarbeider. Wat extra mooi is aan de film is dat een deel van de opbrengst naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!