Katja Schuurman trakteert volgers op foto met luchtig jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman zal voor velen altijd die jonge godin uit GTST blijven, maar toch telt ook zij er elke verjaardag steeds weer een jaartje bij. Haar vorige levensjaar wil ze vanwege een relatiebreuk ongetwijfeld snel vergeten, dus verbaast het niemand dat ze, nu ze 47 wordt, door de woonkamer danst in een opwaaiend jurkje!

Iedereen houdt van Katja Schuurman

De knappe Katja Schuurman gaat al heel wat jaartjes mee als Nederlandse actrice, zangeres en presentatrice. Haar televisiecarrière maakte een grote stap doordat Katja speelde in Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). Ze heeft voor veel verschillende zenders en programma’s gewerkt waaronder MTV, NPO en RTL 4. Katja Schuurman heeft ook nog een bekende knappe zus. Birgit Schuurman is de jongere zus van Katja en ook zij is een bekend zangeres en actrice en heeft al in vele Nederlandse films gespeeld.

Je raadt nooit hoe oud Katja Schuurman is

Katja Schuurman blaast 47 kaarsjes uit en viert dat alsof ze 23 wordt! Ze deelt op haar Instagram een aantal foto’s in een prachtige groene fladderige jurk die haar zeker niet misstaat voor haar leeftijd. Ze danst en fladdert vrolijk rond en showt haar volgers ook nog eens een klein inkijkje in haar boezem door een diepe uitsnede in de jurk. Tijdens haar dansje gebruikt ze een zwoele duckface in haar gezichtsuitdrukking. Ze voelt zichzelf wel en viert de eeuwige jeugd. Deze outfit is gemaakt om te dragen als je jarig bent als je het ons vraagt.

Lees ook: Katja Schuurman slaat wartaal uit op schitterende foto

Katja speelt weer in Costa!

Onlangs deelde Katja op Instagram ook het nieuws dat ze te zien zal zijn in de nieuwe Costa! film die eind april in de bioscoop te zien zal zijn. Katja Schuurman speelde twintig jaar geleden ook al een rol en is nu dus terug. In 2001 was Costa als eerste grote speelfilm al een echte hit. De vernieuwde versie zal een echte feelgoodfilm worden waarin Spaanse stranden, zon, zee, feesten, liefde en vriendschap voorbij zullen komen. Katja gaat de rol van Frida vertalen, dezelfde rol als die ze jaren geleden ook al had. Daarnaast hebben onder andere Abbey Hoes, Soy Kroon en Zoey Ivory ook een rol weten te bemachtigen in de film.

Lees ook: Abbey Hoes deelt opmerkelijke foto van heet dagje strand

Katja Schuurman enorm veel afgevallen door onverwachte relatiebreuk

Katja heeft nogal wat ongeluk in de liefde. Vroeger was Katja een tijd samen met acteur Thijs Römer en kregen zij samen dochter Sammie. Toen dit eindigde was Katja weer bezet vanaf 2015 omdat ze een relatie kreeg met de bekende chefkok Freek van Noortwijk. In 2020 beviel zij nog van hun dochter Coco. Helaas heeft ook deze relatie geen stand gehouden en liet het stel via Instagram weten uit elkaar te zijn. De alleenstaande moeder van twee kinderen had het erg moeilijk met die laatste breuk: ‘het was echt overleven’ volgens Katja. De actrice is veel afgevallen door stress in de periode na de relatiebreuk maar langzaamaan komt ze nu weer bovendrijven en gaat het al stukken beter met Katja. Er komen betere tijden aan voor deze prachtdame en iedereen zal met haar meegenieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!