Katja Schuurman slaat wartaal uit op schitterende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is weer terug met een knappe foto. Alleen plaatst ze daar een hele cryptische tekst bij. Wat bedoelt Katja?

Op haar Instagram pagina plaatst Katja een leuke foto van zichzelf waarin ze een van haar meest zwoele blikken ooit weet op te zetten. En dat is natuurlijk hartstikke leuk om naar te mogen kijken. Ze plaatst er alleen wel een beetje een raadselachtige beschrijving bij. “Onze daden vormen de enige spiegel waarin we zien kunnen wie we werkelijk zijn” schrijft Katja bij haar foto. Wat zal de knappe actrice nu weer in hemelsnaam hiermee bedoelen? Ze leunt inderdaad tegen een spiegel aan voor de foto, maar de beschrijving lijkt net iets dieper te gaan dan dat. Misschien heeft het te maken met haar breuk met Freek van Noortwijk, waar Katja eindelijk wat meer over durft te vertellen.

Lees ook: Ingestorte Katja Schuurman kan eindelijk weer lachen op intieme foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Valt Katja Schuurman voortaan op vrouwen?

De beeldschone actrice is eindelijk wat meer open over haar breuk met Freek. De periode na de breuk had Katja het enorm moeilijk. Ze kroop heel erg in haar schulp. Maar na een lange periode van zelfreflectie lijkt ze de knop te hebben omgezet en klaar te zijn met al dat zelfmedelijden. Ze voelt zich niet meer alleen maar verdrietig, maar voelt zich ook weer enorm vrij. Katja begint in te zien dat er weer allemaal mogelijkheden op tafel liggen die voorheen niet mogelijk waren. Maar daar was wel wat tijd voor nodig. Katja heeft zichzelf die tijd gegund. In die periode hebben zich al meerdere mannen gemeld die graag een beschuitje met Katja zouden willen eten. Maar Katja wuift ze allemaal weg. Die zit ze niet zitten. Sterker nog, Katja kondigt aan voortaan lesbisch te worden. Al wordt die uitspraak wel gevolgd door een enorme knipoog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.