Katja Schuurman slaat wartaal uit op schitterende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman is weer terug met een knappe foto. Alleen plaatst ze daar een hele cryptische tekst bij. Wat bedoelt Katja?

Op haar Instagram pagina plaatst Katja een leuke foto van zichzelf waarin ze een van haar meest zwoele blikken ooit weet op te zetten. En dat is natuurlijk hartstikke leuk om naar te mogen kijken. Ze plaatst er alleen wel een beetje een raadselachtige beschrijving bij. “Onze daden vormen de enige spiegel waarin we zien kunnen wie we werkelijk zijn” schrijft Katja bij haar foto. Wat zal de knappe actrice nu weer in hemelsnaam hiermee bedoelen? Ze leunt inderdaad tegen een spiegel aan voor de foto, maar de beschrijving lijkt net iets dieper te gaan dan dat. Misschien heeft het te maken met haar breuk met Freek van Noortwijk, waar Katja eindelijk wat meer over durft te vertellen.

Lees ook: Ingestorte Katja Schuurman kan eindelijk weer lachen op foto

Valt Katja Schuurman voortaan op vrouwen?

De beeldschone actrice is eindelijk wat meer open over haar breuk met Freek. De periode na de breuk had Katja het enorm moeilijk. Ze kroop heel erg in haar schulp. Maar na een lange periode van zelfreflectie lijkt ze de knop te hebben omgezet en klaar te zijn met al dat zelfmedelijden. Ze voelt zich niet meer alleen maar verdrietig, maar voelt zich ook weer enorm vrij. Katja begint in te zien dat er weer allemaal mogelijkheden op tafel liggen die voorheen niet mogelijk waren. Maar daar was wel wat tijd voor nodig. Katja heeft zichzelf die tijd gegund. In die periode hebben zich al meerdere mannen gemeld die graag een beschuitje met Katja zouden willen eten. Maar Katja wuift ze allemaal weg. Die zit ze niet zitten. Sterker nog, Katja kondigt aan voortaan lesbisch te worden. Al wordt die uitspraak wel gevolgd door een enorme knipoog.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!