Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Katja Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto’s!

Onze bekende actrice Katja Schuurman heeft recent een eigen lijn aan setjes ontworpen. Dan is het natuurlijk onderdeel ervan dat je foto’s maakt van de designs. Dat besluit Katja dan ook helemaal zelf te doen! Ze doet alle verschillende stukken aan en laat zichzelf van een kant zien wat alle mannen in Nederland helemaal heet maakt!

De vele spannende looks die Katja Schuurman showt

Katja Schuurman heeft dus een eigen lijn aan kleding die is bedoeld voor in de avonden. De looks die ze heeft ontworpen draagt ze dan ook maar al te graag zelf en alle leuke kiekjes deelt ze dan ook met ons allemaal! Zo draagt Katja in een van de foto’s een zwart setje terwijl ze op bed ligt met haar benen wijd in de lucht! Dat is nogal een mooi zicht die je niet vaak van de actrice krijgt te zien. Verder heeft ze ook een foto gedeeld met dezelfde look maar dan in de badkamer, ze kijkt superblij want er zijn allemaal bubbels in de lucht te zien. Ook geeft ze een kijkje in een donker groene look terwijl ze buiten staat. Daarin zien we dan de grote achterkant van Katja als hoofdrolspeler! Katja deelt dus veel leuke foto’s de laatste tijden om de kledinglijn goed te promoten, ook kunnen alle volgers gelijk goed genieten van Katja!

Bekijk hieronder de foto’s of klik hier om nog meer leuke foto’s van Katja te bekijken.

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit

Meer zien van Katja Schuurman doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de prachtige actrice Katja Schuurman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig van alles en nog wat. Katja plaatst ook wel eens prachtige foto’s van haar geweldige vormen. De actrice is nog hard bezig met haar carrière en zal ook nog lang niet stoppen. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.