Katja Schuurman laat volgers schrikken met foto van volle mond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman deelt een foto die haar volgers écht niet hadden verwacht! Haar mond zit ineens helemaal vol…

Katja Schuurman deelt aparte foto met beugel

Zo zijn we Katja Schuurman niet gewend! Op onderstaande foto zie je een selfie waarop ze een buitenboordbeugel draagt… Voor deze foto heeft Katja speciaal haar oude beugel uit de oude doos gehaald. Daarmee oogst de krullenbol natuurlijk opvallende reacties; “Ze hebben je vroeger gefopt… Dat is een wielklem!”, “Ben je gevallen tijdens het paardrijden? Want er zit een hoefijzer om je snuit!” Misschien niet helemaal passend bij de boodschap die ze wil overbrengen met onderstaande foto maar wel lachwekkend dat volgers er zo op reageren. Ze plaatste deze foto namelijk om steun te betuigen aan kinderen die zelf momenteel ook zo’n opvallende beugel moeten dragen…

Lees ook: Wow! Katja Schuurman deelt foto zonder kleren om nieuwe volgers te strikken

Katja Schuurman helpt kinderen met beugelbekkie

Katja zegt; “Aan alle beugelbekkies en iedereen die onzeker wordt van zijn of haarspiegelbeeld; dit fraaie exemplaar zat in -en om- mijn 12 jarige snuitje. Op de camping in Frankrijk keken ze me na en dachten ze dat ik van een vreemde verre planeet kwam.
Soms is het nodig omdat mijn voortanden zo ver vooruit stonden dat ik mijn mond nauwelijks dicht kreeg, maar die wat scheve ondertandjes heb ik lekker zo gelaten; we hoeven niet ‘perfect’ te zijn! Als objectieve perfectie al bestaat, is het vaak best saai. Be yourself! Bij voorkeur de beste, leukste en meest blije versie van jezelf. Diegene die niet probeert te voldoen aan bedachte tijdelijk heersende schoonheidsidealen. Hierdoor gaat iedereen ineens ontzettend op elkaar lijken. Wees juist diegene die niet probeert te leven naar verwachtingen van anderen, die niet bang is voor afwijzing maar de kracht en het plezier van het leven voelt door te durven leven naar wat je hart je vertelt! Durf weer te luisteren naar je intuïtie. Durf je eigen unieke potentie te ontdekken en leef dié! Maak je niet klein, maar durft te stralen, precies op die manier waarop jíj graag straalt”. Aldus Katja Schuurman!

Lees ook: Katja Schuurman tuit roze lipjes op foto

Katja Schuurman deelt een zeer kiekje

De geweldig mooie Katja Schuurman is een super getalenteerde actrice, zangeres én presentatrice, maar zou óók zo in aanmerking kunnen komen om model te zijn. Katja weet van haar beeldschone uiterlijk en daar is ze ook absoluut niet terughoudend in, integendeel zelfs! Op de foto hieronder drinkt ze uit een pak melk maar dat is toch zeker niet wat mevrouw Schuurman met dit kiekje wil zeggen. Het ziet er naar uit dat Katja het koud heeft want door dat witte T-shirtje schijnen haar twee spitsige gebergtes er recht doorheen! Ze ziet er ongelooflijk knap uit en dat op een leeftijd van 47 jaar. Een kiekje als deze mag Katja Schuurman vaker met ons delen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!