Heerlijk: We kunnen weer Katja Schuurman kijken!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is Bevrijdingsdag: één van de vrolijkste dagen van het jaar. Zonder feestjes en festivals moeten we ons plezier dit jaar echter op tv vinden. Dat gaat vanavond zeker lukken! We kunnen vanaf nu namelijk wekelijks een uur lang ongegeneerd naar een (nog niet zo zwangere) Katja Schuurman kijken.

Katja Schuurman is vanaf 5 mei, Bevrijdingsdag, elke week te zien in het programma Beter Laat Dan Nooit. Hiermee vervangt ze Olcay Gulsen, die het programma hiervoor presenteerde. De groep mannen op leeftijd blijft hetzelfde: Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens zijn ook te zien in het nieuwe seizoen.

Beter Laat Dan Nooit wordt heel warm

Ja, je leest het goed. Mannenzaken weet je nu al te vertellen dat dit een warm seizoen gaat worden. Katja en haar 4 mannen trekken namelijk rond door Midden- en Zuid-Amerika. Suriname, Cuba, Mexico en Brazilië om precies te zijn.

Hier gaan ze ‘verschillende activiteiten’ ondernemen. Dat betekent natuurlijk vochtige regenwouden, zonovergoten stadjes en bloedhete vlaktes. Stuk voor stuk locaties waar Katja zich op kleedt…

Katja Schuurman of Olcay Gulsen?

Naast de hete outfits van Katja, is er nog iets waar we vanavond achter zullen gaan komen: welke van de twee dames doet het beter, Olcay of Katja? We gaan het zien, elke dinsdag om 20:30 uur op RTL4.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!