Heerlijk: We kunnen weer Katja Schuurman kijken!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is Bevrijdingsdag: één van de vrolijkste dagen van het jaar. Zonder feestjes en festivals moeten we ons plezier dit jaar echter op tv vinden. Dat gaat vanavond zeker lukken! We kunnen vanaf nu namelijk wekelijks een uur lang ongegeneerd naar een (nog niet zo zwangere) Katja Schuurman kijken.

Katja Schuurman is vanaf 5 mei, Bevrijdingsdag, elke week te zien in het programma Beter Laat Dan Nooit. Hiermee vervangt ze Olcay Gulsen, die het programma hiervoor presenteerde. De groep mannen op leeftijd blijft hetzelfde: Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens zijn ook te zien in het nieuwe seizoen.

Beter Laat Dan Nooit wordt heel warm

Ja, je leest het goed. Mannenzaken weet je nu al te vertellen dat dit een warm seizoen gaat worden. Katja en haar 4 mannen trekken namelijk rond door Midden- en Zuid-Amerika. Suriname, Cuba, Mexico en Brazilië om precies te zijn.

Hier gaan ze ‘verschillende activiteiten’ ondernemen. Dat betekent natuurlijk vochtige regenwouden, zonovergoten stadjes en bloedhete vlaktes. Stuk voor stuk locaties waar Katja zich op kleedt…

Katja Schuurman of Olcay Gulsen?

Naast de hete outfits van Katja, is er nog iets waar we vanavond achter zullen gaan komen: welke van de twee dames doet het beter, Olcay of Katja? We gaan het zien, elke dinsdag om 20:30 uur op RTL4.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL 4 (@rtl4) op

Laatste nieuws

Yolanthe Cabau deelt schitterende foto in doorschijnende jurk

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft een hoop mooie foto's online staan. Maar haar nieuwste foto spant de kroon. 

Video: Anna Nooshin leidt volgers af met weinig verhullend topje

Anna Nooshin heeft weinig nodig om haar volgers af te kunnen leiden. Dat blijkt wel uit deze video op haar Instagram.

Foto: Dankzij deze beeldschone vrouw scoort Luuk de Jong ook thuis de winnende

Luuk de Jong is terug bij PSV en daar zijn de Eindhovenaren maar wat blij mee. Maar niet alleen in het stadion is Luuk geliefd, want thuis heeft hij ook een schoonheid wachten!

Gerelateerde berichten