Heerlijk: We kunnen weer Katja Schuurman kijken!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is Bevrijdingsdag: één van de vrolijkste dagen van het jaar. Zonder feestjes en festivals moeten we ons plezier dit jaar echter op tv vinden. Dat gaat vanavond zeker lukken! We kunnen vanaf nu namelijk wekelijks een uur lang ongegeneerd naar een (nog niet zo zwangere) Katja Schuurman kijken.

Katja Schuurman is vanaf 5 mei, Bevrijdingsdag, elke week te zien in het programma Beter Laat Dan Nooit. Hiermee vervangt ze Olcay Gulsen, die het programma hiervoor presenteerde. De groep mannen op leeftijd blijft hetzelfde: Gerard Cox, Peter Faber, Willibrord Frequin en Barrie Stevens zijn ook te zien in het nieuwe seizoen.

Beter Laat Dan Nooit wordt heel warm

Ja, je leest het goed. Mannenzaken weet je nu al te vertellen dat dit een warm seizoen gaat worden. Katja en haar 4 mannen trekken namelijk rond door Midden- en Zuid-Amerika. Suriname, Cuba, Mexico en Brazilië om precies te zijn.

Hier gaan ze ‘verschillende activiteiten’ ondernemen. Dat betekent natuurlijk vochtige regenwouden, zonovergoten stadjes en bloedhete vlaktes. Stuk voor stuk locaties waar Katja zich op kleedt…

Katja Schuurman of Olcay Gulsen?

Naast de hete outfits van Katja, is er nog iets waar we vanavond achter zullen gaan komen: welke van de twee dames doet het beter, Olcay of Katja? We gaan het zien, elke dinsdag om 20:30 uur op RTL4.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!