Katja Schuurman en Babette van Veen zingen Ademnood in Jachtseizoen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het nieuwe seizoen van Jachtseizoen is weer begonnen. In de serie gaat StukTV op zoek naar ontsnapte BN’ers en dit nieuwe seizoen moeten ze Stuk in duo’s ontvluchten. Deze week probeert ’team GTST’ Katja Schuurman en Babette van Veen uit handen te blijven van Giel, Thomas en Stefan.

Het Jachtseizoen is weer begonnen!

Het is de mannen van StukTV gelukt om van de bekende Youtube-serie een tv-programma te maken. Dit is het eerste Jachtseizoen van StukTV wat op SBS6 uitgezonden wordt. Hier is het elke zaterdagavond om 20.30 te zien. De deelnemers van het programma krijgen een oranje overall aan en moeten proberen 4 uur uit handen te blijven van StukTV. De ‘wanted’ BN’ers krijgen geen hulpmiddelen, terwijl Giel, Thomas en Stefan ze mogen zoeken met behulp van geavanceerde technologie en een drone.

Katja en Babette: het powerduo uit GTST in Jachtseizoen

Babette van Veen en Katja Schuurman hebben in de jaren 90 samen gespeeld in Goede Tijden, Slechte Tijden. Hier vervulde Katja de rol van Jessica Harmsen en speelde Babette Linda Dekker. Van Veen stopte in 1998 met GTST en Schuurman volgde het jaar daarop. In 2015 keerde Babette weer terug in de soap. De makers spreken ook elk jaar over een comeback van Katja Schuurman, maar dat ziet ze zelf niet zo zitten. Inmiddels zijn we meer dan twintig jaar verder en kunnen we niet wachten om de twee weer samen te zien werken. Terwijl ze op de vlucht zijn, nemen Babette en Katje zelfs de tijd om een stukje van hun oude hit Ademnood te zingen!

Lees ook: Maakt Katja Schuurman eindelijk haar comeback in Goede Tijden, Slechte Tijden?
In de aflevering verwachten we natuurlijk weer soap-taferelen van de twee GTST-veteranen, maar of het Babette en Katja lukt om te ontsnappen is nog maar de vraag…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.