Katja Schuurman deelt hartbrekend nieuws met onverwachte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft verdrietig nieuws te vertellen, ze verbreekt namelijk na jaren haar huwelijk. Katja is weer vrijgezel!

Je zou het bijna niet meer verwachten, maar Katja Schuurman is gewoon weer terug op de markt. Ze heeft het huwelijk met haar man verbroken, wat betekent dat je toch weer een kans maakt bij de beeldschone actrice en presentatrice. Katja deelde het nieuws op Instagram, waar zij met een onverwachtse foto het hartbrekende nieuws naar buiten bracht. Al haar volgers zijn met stomheid geslagen, want hoe heeft dit nu kunnen gebeuren? Het leek allemaal zo goed te gaan tussen Katja en haar man Freek.

Lees ook: Jurk Katja Schuurman waait omhoog op zomerse foto
Het is over tussen Katja en Freek

Het is dan eindelijk voorbij tussen Katja en haar man Freek. Waarom de twee uit elkaar gaan? De verschillen tussen hen zijn te groot om op te kunnen lossen. Samen heeft het stel nog lang gewerkt om te kijken of ze bij elkaar konden blijven. Maar uiteindelijk hebben ze besloten dat het toch beter is als ze niet meer als geliefden door het leven gaan. Hoewel dat natuurlijk verdrietig nieuws is voor Katja, kan het soms inderdaad beter zijn om een relatie af te kappen als deze niet meer werkt. Zo ga je in ieder geval niet met flinke ruzie uit elkaar. Wie weet kruisen de paden van Katja en Freek elkaar weer, maar voorlopig gaan ze beide weer alleen door het leven.

Grote showbizz breuk van Katja

Hoewel het koppel nog niet heel lang getrouwd was, hebben ze wel al hun kindje verwelkomt en leek de toekomst voor het gezinnetje erg rooskleurig. Toch blijkt het net even anders te werken. Katja’s scheiding is misschien wel de grootste showbizz breuk van het jaar. Elk jaar gaan er wel bijzondere en bekende koppels uit elkaar, maar er steken er altijd een paar boven uit. De breuk van Katja is zo’n geval.

Katja is weer op de markt

Het nieuws is gelukkig niet alleen maar verdrietig. Nu Katja straks niet meer getrouwd is, maak je toch weer kans om de rest van je leven met de prachtige brunette te delen. Er is dan ook een hoop van Katja om van te houden. Van haar grote, prachtige krullen tot haar speelse lach, Katja is een geweldige vrouw. Er zijn dan ook een hoop mannen die zich gelukkig zouden prijzen als ze hun leven met Katja mochten delen. Het is dus maar zeer de vraag hoe lang Katja nog single blijft. Want voor je het weet heeft ze weer een man aan de haak geslagen met haar charmes. Behalve haar adembenemende looks heeft Katja ook een geweldig gevoel voor humor en is ze spontaan, zorgzaam en uitermate gezellig. Allemaal goede redenen dus om eens samen met Katja een leuk drankje ergens te doen. Want Katja Schuurman is weer helemaal terug op de markt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!