Kaj van der Ree rijp voor Slagterij OnneDi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kaj van der Ree kan inmiddels van alle planken die hij de afgelopen tijd missloeg een krakkemikkig hutje op de hei bouwen. Hij schopte graag tegen schenen, bijvoorbeeld tegen die van Nikkie de Jager, maar deelde in het geniep ook uit aan zijn ex Dionne Slagter. Zij voelt de pijn van die schopjes nú pas. Toch lachen de dames nu het laatst. Ruzie zoeken met een Jager en een Slagter is nooit slim…

Dionne Slagter, online bekend als OnneDi, heeft een zwaar weekend achter de rug. De ex van gevallen Youtuber en presentator Kaj van der Ree zal zich gepiepeld voelen nu ze weet dat Kaj tijdens hun relatie een heel telefoonboek aan minderjarige meisjes om zijn vinger wond. Omdat ‘gewone vrouwen’ in een relatie mogen verwachten dat hun ‘gewone jongen’ er geen tientallen online dubbellevens op nahoudt, hoeft Dionne zich echt niet schuldig te voelen. Of haar wraak scherper dan een slagersmes is?

Wereldkampioen ‘verkeerde keuzes’

Kaj van der Ree balanceerde graag op het scherpst van de snede. Maar hij had het kunnen weten. Zo’n illegale stroperstocht op ‘verboden terrein’ is al oliedom. Vervolgens een Jager en een Slagter boos maken is vragen om problemen! Zeker als er miljoenen abonnees en volgers aan deze beroepsvrouwen hangen.

Mocht je het gemist hebben: Kaj probeerde opmaakgoeroe Nikkie de Jager te ‘outen’ voor dat zij daar zelf klaar voor was. Daarnaast zette hij Dionne Slagter jarenlang te kakken door jonge meisjes oneerbare verzoeken te doen. Ze hoeven hun jachtgeweer of slagersmes nu echter niet eens meer af te stoffen: Kaj wordt al van alle kanten afgeschoten- en geslacht!

Bedankt hè

Toch zijn er mensen die Dionne Slagter een deel van de schuld in de schoenen durven te schuiven. Stiekem het mail- of chatverkeer van je partner checken was altijd not done, maar nu krijgt OnneDi ineens het verwijt dat ze het ‘had moeten weten’. Van Twitter win je nooit.

Het is te hopen dat ‘gewone jongen’ Kaj het nu niet verpest heeft voor de écht gewone man. Als je straks na thuiskomst je mobieltje bij moeder de vrouw in moeten leveren, weet je wie je mag bedanken. We hopen dat Ruud de Zwaan, de nieuwe vlam van Dionne Slagter, een brandschone chatgeschiedenis heeft. Dit gaat Dionne geen tweede keer overkomen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dionne Slagter (@onnedi) op

Laatste nieuws

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Foto: Sylvie Meis laat zich verwennen in kort rokje

De knappe presentatrice Sylvie Meis laat zichzelf lekker verwennen. En dat doet ze terwijl ze een van haar kortste rokjes aan heeft. 

Gerelateerde berichten