Kaj van der Ree rijp voor Slagterij OnneDi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kaj van der Ree kan inmiddels van alle planken die hij de afgelopen tijd missloeg een krakkemikkig hutje op de hei bouwen. Hij schopte graag tegen schenen, bijvoorbeeld tegen die van Nikkie de Jager, maar deelde in het geniep ook uit aan zijn ex Dionne Slagter. Zij voelt de pijn van die schopjes nú pas. Toch lachen de dames nu het laatst. Ruzie zoeken met een Jager en een Slagter is nooit slim…

Dionne Slagter, online bekend als OnneDi, heeft een zwaar weekend achter de rug. De ex van gevallen Youtuber en presentator Kaj van der Ree zal zich gepiepeld voelen nu ze weet dat Kaj tijdens hun relatie een heel telefoonboek aan minderjarige meisjes om zijn vinger wond. Omdat ‘gewone vrouwen’ in een relatie mogen verwachten dat hun ‘gewone jongen’ er geen tientallen online dubbellevens op nahoudt, hoeft Dionne zich echt niet schuldig te voelen. Of haar wraak scherper dan een slagersmes is?

Wereldkampioen ‘verkeerde keuzes’

Kaj van der Ree balanceerde graag op het scherpst van de snede. Maar hij had het kunnen weten. Zo’n illegale stroperstocht op ‘verboden terrein’ is al oliedom. Vervolgens een Jager en een Slagter boos maken is vragen om problemen! Zeker als er miljoenen abonnees en volgers aan deze beroepsvrouwen hangen.

Mocht je het gemist hebben: Kaj probeerde opmaakgoeroe Nikkie de Jager te ‘outen’ voor dat zij daar zelf klaar voor was. Daarnaast zette hij Dionne Slagter jarenlang te kakken door jonge meisjes oneerbare verzoeken te doen. Ze hoeven hun jachtgeweer of slagersmes nu echter niet eens meer af te stoffen: Kaj wordt al van alle kanten afgeschoten- en geslacht!

Bedankt hè

Toch zijn er mensen die Dionne Slagter een deel van de schuld in de schoenen durven te schuiven. Stiekem het mail- of chatverkeer van je partner checken was altijd not done, maar nu krijgt OnneDi ineens het verwijt dat ze het ‘had moeten weten’. Van Twitter win je nooit.

Het is te hopen dat ‘gewone jongen’ Kaj het nu niet verpest heeft voor de écht gewone man. Als je straks na thuiskomst je mobieltje bij moeder de vrouw in moeten leveren, weet je wie je mag bedanken. We hopen dat Ruud de Zwaan, de nieuwe vlam van Dionne Slagter, een brandschone chatgeschiedenis heeft. Dit gaat Dionne geen tweede keer overkomen!

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Dionne Slagter (@onnedi) op

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten