Juultje Tieleman verbaasd iedereen door deze onthullende foto’s. Juultje draagt bijna niks en is zeiknat!

Onze bekende influencer Juultje Tieleman weet goed de aandacht te trekken door een paar verleidelijke foto’s te delen! Ze is namelijk op vakantie en de zonnige foto’s deelt ze dan ook maar al te graag met al haar volgers.

Juultje Tieleman deelt foto’s met piepklein setje terwijl ze hartstikke nat is

Influencer Juultje Tieleman draagt in de foto’s een lichtroze topje wat nog maar net alles bedekt met een bijpassend piepklein broekje die natuurlijk bedoeld zijn om in te zwemmen. Het setje is ook nog eens een beetje doorschijnend waardoor je echt alles van Juultje kan bekijken. Haar twee grote ‘vriendinnen’ springen zelfs bijna uit het topje en de vormen kan je helemaal van dichtbij analyseren. In een andere foto laat ze juist haar achterkant helemaal zien dus voor iedereen is er wel wat leukst te bekijken!

Het zijn overduidelijk dus de leukste vakantiefoto’s die Juultje tot nu toe heeft geplaatst. Daarom hopen fans natuurlijk dat ze nog meer van dit soort beelden gaat delen. Volgers reageren dan ook onder de post met veel hartjesogen emoji’s. En dat is zeker niet gek want de beelden maken iedereen erg warm!

Bekijk hieronder de foto’s die Juultje heeft geplaatst.

Juultje Tieleman deelt foto's met piepklein setje terwijl ze hartstikke nat is

Meer zien van Juultje Tieleman kan op Instagram en Tiktok

Wil jij het leven van de leuke blondine Juultje Tieleman ook volgen? Ze plaatst deze mooie foto’s en video’s, maar daarnaast ook andere dingen op Instagram. Er komen bijvoorbeeld mooie vakantiefoto’s langs en beelden van haar privéleven komen ook zeker voorbij. Of het nou alleen is of met haar vrienden en vriendinnen, ze maakt altijd wel iets mee om te plaatsen. Ook op haar Tiktok kanaal plaatst Juultje veel video’s over wat ze allemaal meemaakt in haar leven en nog veel meer exclusieve beelden die niet op Instagram terecht komen. Het is het dus zeker waard om op beide kanalen even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten