Juultje Tieleman houdt hoofd scheef en toont haar enorme wolkenkrabbers (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Juultje Tieleman houdt haar hoofd scheef terwijl ze haar enorme wolkenkrabbers toont aan haar volgers!

Juultje Tieleman is weer eens actief geweest op haar socials! Ook deze keer zijn er weer flinke torens te zien op foto’s van de knappe blondine. Letterlijk en figuurlijk. Achter de influencer is er een mooi uitzicht te zien met een wolkenkrabber, terwijl ze zelf ook erg hoog in een gebouw zit. Zo’n uitzicht is wel om jaloers van te worden. Juultje zelf staat er ook aardig op. In haar korte grijze topje en broekje pakt dat toch wel de meeste aandacht. Want door deze kleding zijn haar wolkenkrabbers ook vrij goed te zien! Dit wil je niet missen in ieder geval.

Bekijk de foto hieronder!

Juultje wolkenkrabber

Juultje Tieleman wordt steeds bekender

Het aantal volgers van de Nederlandse influencer Juultje Tieleman gaat steeds verder omhoog. Ze blijft maar interessantere berichten plaatsen, waardoor mensen toch een kijkje willen gaan nemen en op de volg knop drukken. Het is natuurlijk een slimme manier om zulke berichten te plaatsen, zoals die van vandaag, want dit trekt wel aandacht. Het zal alleen niet voor iedereen weggelegd zijn om het op deze manier te doen. Ook vragen mensen zich af of dit soort content wel op Instagram thuis hoort. Sommigen vinden toch dat er iets te weinig kleding is te zien en dat dit niet kan. Juultje maakt het niks uit en gaat er lekker mee door en verdient er ook nog eens flink aan!

Meer zien van Juultje Tieleman

Wil jij het leven van de blondine ook volgen? Ze plaatst deze mooie foto’s en video’s, maar daarnaast ook andere dingen op Instagram. Er komen bijvoorbeeld mooie vakantiefoto’s langs en beelden van haar privéleven komen ook zeker voorbij. Of het nou alleen is of met haar vrienden en vriendinnen, ze maakt altijd wel iets mee om te plaatsen. Genoeg om te checken in ieder geval!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...