Home Nieuws Juultje Tieleman grijpt haar twee wapenfeiten flink vast tijdens zwemsessie zonder top...

Juultje Tieleman grijpt haar twee wapenfeiten flink vast tijdens zwemsessie zonder top (foto’s!)

Juultje Tieleman plaatst leuke foto’s op haar Instagrampagina. Ze houdt haar grote heuvels goed vast terwijl ze verder alleen een handdoek omheeft. 

Juultje Tieleman kent geen grenzen op haar Instagrampagina en plaatst gewoon wat ze wil. Wij vragen ons af hoe het kan dat dit soort content geaccepteerd wordt door de richtlijnen van Instagram. Desondanks zijn we er niet minder blij om dat Juultje deze prachtige foto’s heeft geplaatst. Ze gaat steeds een stapje verder met deze foto’s. Dat is natuurlijk ook precies wat haar volgers van haar willen zien! Juultje weet dat als de beste en blijft gelukkig gewoon leveren. Het is dan ook niet zo gek dat ze ondertussen al aan de miljoen volgers zit. Ook nu heeft ze dus weer een aantal pareltjes op haar pagina gezet. Ze was aan het zwemmen in de zee zonder enige kleding aan te hebben. Ze heeft buiten het water alleen een handdoek om.

Wil jij de foto’s zelf even bekijken? Klik dan op deze link. 

Juultje Tieleman strand

Juultje blijft volgers keer op keer verwennen

Juultje Tieleman blijft haar volgers steeds maar weer verwennen met foto’s en video’s van zichzelf. De blondine weet precies hoe ze haar volgers tevreden moet stellen. Wat opvalt is dat ze bij bijna elke post steeds minder kleding aan heeft dan daarvoor. Zo draagt ze nu dus alleen nog maar een handdoek! Ook post ze enorm veel foto’s waarin ze alleen een broekje aan heeft. Haar fans genieten er in ieder geval enorm van. Dat is dan ook goed te zien aan de reacties onder haar mooiste foto’s. We hebben er even twee mooie pareltjes tussenuit gehaald voor jullie: ”En maar sjouwen met die zware tassen.” en ”Ik had het wel geweten als ik haar alleen in de douche zag staan.”

Meer zien van Juultje Tieleman doe je op haar Instagram

Wil jij meer zien van de blonde influencer Juultje Tieleman? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Zoals gezegd gaat Juultje steeds verder met het posten van prachtige foto’s. Er lijkt geen rem meer op te zitten, haar fans worden keer op keer verwend door de blondine. Naast deze modellenfoto’s geeft Juultje je ook een kijkje in haar leven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Mobiele versie afsluiten