Jutta Leerdam wil aan de drank, maar wordt aangezien voor minderjarige (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Tiktok

Jutta Leerdam lukt wel een drankje of zelfs wel meer maar er wordt gedacht dat ze minderjarig is!

Onze prachtige schaatsster Jutta Leerdam moet jammer genoeg weer terug naar Nederland en moet daarvoor natuurlijk met het vliegtuig. Maar eenmaal aan boord wilt ze wel graag een drankje. Daar denken ze dan dat Jutta minderjarig is!

Jutta Leerdam lijkt hier wel minderjarig

Schaatsster Jutta Leerdam is voor een langere tijd bij haar vriendje Jake Paul geweest maar moet natuurlijk weer terug naar Nederland om te trainen en te zorgen dat ze helemaal klaar is wanneer ze haar eerste wedstrijd heeft en natuurlijk dan ook voor het hele seizoen. De blondine heeft een bijzonder moment op camera kunnen leggen wanneer ze eenmaal in het vliegtuig zat onderweg naar Nederland.

Ze zet dit bericht in de video; ”When your flight attendant says: ‘You’re not 21 yet right?’ ” Ze kon dus helemaal niet geloven dat Jutta Leerdam al 21 jaar of ouder zou zijn! Maar ze is op dit moment 25 jaar oud en dus mag ze echt wel een drankje of zelfs meerdere! Jutta was er geschrokken door het onverwachte moment en deelt het daarom ook maar al te graag met iedereen. Er waren ook leuke reacties van fans gekomen. Ze vinden het vooral grappig en zeggen dat ze het het beste als compliment kan zien!

Klik hier om zelf de video te bekijken.

Jutta Leerdam lijkt hier wel minderjarig

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Tiktok en Instagram

Wil je nou meer zien van Jutta Leerdam? Neem dan een kijkje op haar TikTok voor meer leuke en grappige video’s! Ook kan je nog een kijkje nemen op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze ook zeer regelmatig leuke kiekjes van vakanties, trainingen, met Jake Paul of andere dingen in haar privéleven. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.