Jutta Leerdam

Sportvrouw Jutta Leerdam

Wereldwijd is ze misschien wel de bekendste Nederlandse schaatster. Jutta Leerdam is met haar fantastische looks overal een fenomeen geworden. En dat is natuurlijk terecht, de mooie blondine is topfit en werd niet voor niets al eens gekozen als sportvrouw van het jaar door FHM. Ook op schaatsgebied heeft Jutta de laatste tijd flinke stappen gezet. Haar recordslijst moet regelmatig worden geupdate omdat ze weer eens een supersnelle tijd neergezet heeft. Toen ze nog in de juniorenklasse schaatste was al duidelijk dat Jutta genoeg talent had om het heel ver te schoppen. Inmiddels heeft ze bewezen een echte grote te zijn, met onder andere een zilveren plak op de Olympische Winterspelen. Een grappig feitje over Jutta is dat ze heel erg van bomen houdt, ze wordt helemaal gelukkig als ze een booom ziet. In haar vrije tijd gaat ze graag uit eten met vrienden, of ligt ze heerlijk op het strand. Iets wat met haar lichaam geen straf is voor de overige strandgangers.

Jutta Leerdam vader, moeder en gezin

Vanuit huis heeft Jutta Leerdam altijd alles gekregen om haar schaatsdromen achterna te kunnen jagen. Jutta is één van de vier kinderen van vader Ruud en moeder Monique. Als 15-jarige schreef ze al op dat haar doel was om Olympisch kampioene te worden. Iets wat tot nu toe nog niet lukte, maar haar vader is ervan overtuigd dat het in 2026 gaat gebeuren. Ruud is ontzettend trots op de prestaties van Jutta, maar ook op het rolmodel dat ze is voor jonge schaatsters. Als Jutta een wedstrijd schaatst, zijn ze er het liefst met het hele gezin bij. En als dit niet mogelijk is, zitten ze aan de buis gekluisterd en mag niets of niemand hen storen.

Jutta Leerdam heeft een vriend

Jutta Leerdam heeft lange tijd een relatie gehad met collega-schaatser Koen Verweij, met wie ze zelfs samen een eigen team oprichtte. Haar vader Ruud was eigenlijk geen voorstander van de relatie. Hij vond Koen een gek en hield er niet van dat hij stoer deed met zijn sixpack en zijn Audi R8, wat Ruud maar een ‘brulding’ vond. Hoewel Ruud er uiteindelijk vrede mee gesloten had, bleek Koen Verweij toch niet de prins op het witte paard voor Jutta Leerdam. Na vijf jaar besloten ze in 2022 uit elkaar te gaan. In 2023 kreeg Jutta Leerdam opnieuwe een spraakmakende relatie. Na veel hardnekkige geruchten onthulde Jutta Leerdam dat ze een relatie heeft met Amerikaanse bokser en influencer Jake Paul. Jutta is in ieder geval nog niet getrouwd, maar wie weet gaat Jake ooit nog op zijn knieën.

Jutta Leerdam Instagram

In korte tijd groeide ze uit tot een ware Instagram sensatie. Waar ze begin 2022 nog zo’n 100.000 waren, heeft Jutta Leerdam inmiddels miljoenen volgers van overal ter wereld. Wij vinden dat helemaal niet zo gek, want op de Instagrampagina van de blondine is het echt smullen. Met regelmaat toont Jutta haar topfitte lichaam en daar genieten haar volgers van. Inmiddels heeft ze zoveel volgers dat ze een echte influencer aan het worden is. Ze plaatst heerlijke foto’s in heerlijke schaatspakjes en soms zelfs in nog minder. Wij denken dat Jutta met zulke plaatjes alleen maar populairder zal worden op het sociale media platform. Volg Jutta Leerdam op Instagram via @juttaleerdam.

Vermogen (net worth) Jutta Leerdam

Waar vriend Jake Paul een geschat vermogen heeft van tussen de 30 tot 60 miljoen euro, zit de blonde schaatster ook niet krap bij kas. Haar vermogen wordt geschat tussen 1 en 5 miljoen euro. Het overgrote deel heeft ze op de schaatsbaan weten te verdienen en het andere deel door middel van sponsordeals als influencer.

Nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Dolverliefde Jake Paul zet de kogelronde pluspunten van Jutta Leerdam in de etalage (foto’s)

Jake Paul toont zijn liefde aan Jutta Leerdam door alle aandacht te richten op Jutta's vormen...

Schaars geklede Jutta Leerdam is totale mismatch met haar schoonfamilie (foto’s!)

Jutta Leerdam lijkt Amerika de laatste tijd vaker boven thuisland Nederland te verkiezen! Ziet ze haar eigen familie nog wel? Ze lijkt in ieder geval al erg close met haar schoonfamilie. Toch lijkt ze stiekem helemaal niet bij deze Amerikaantjes te passen!

Half ontklede Jutta Leerdam laat zich optimaal verwennen door Jake Paul

Je kunt veel van Jake Paul zeggen, maar niet dat hij 'onze' Jutta Leerdam als vuil behandelt! Sterker nog, de blonde schaatsster lijkt op elk mogelijk moment enorm verwend te worden door de steenrijke Amerikaan...

Video: Jutta Leerdam zit op schoot bij Jake Paul en schuurt flink tegen hem aan

Jutta Leerdam kon zich zo te zien echt niet meer inhouden en had iets nodig van haar vriendje Jake Paul. Ze twijfelt dan ook geen moment en gaat er gewoon bovenop zitten en schuurt ook nog eens flink tegen hem aan!

Video: Jake Paul grijpt onweerstaanbare Jutta Leerdam keihard beet in luxe hotel

Onze prachtige schaatsster Jutta Leerdam wordt goed vastgepakt door Jake Paul!

Jutta Leerdam laat bikini spoorloos verdwijnen tussen haar enorme perziken (video)

Jutta Leerdam is weer in Amerika om bij haar vriendje Jake Paul te zijn en vermaakt gelijk al haar volgers met mooie content.
Jutta Leerdam

Profiel

Geboortedatum: 30 december 1998
Sterrenbeeld: Steenbok
Lengte: 1,81m
Beroep: Schaatsster
Relatie: Ja, haar vriend is Jake Paul
Familie: 2 zussen, Merel Leerdam en Beaudine Leerdam. 1 broer, Kjeld Leerdam
Kinderen: Nee
Instagram: Het Instagram kanaal van Jutta Leerdam is @juttaleerdam

Foto's

Jutta Leerdam
Jutta Leerdam