Jutta Leerdam trekt shirt van vriend Jake Paul kapot tijdens wilde avond (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Jutta Leerdam wordt onderhand agressief en wilt het shirt van haar vriend Jake Paul kapotscheuren tijdens wilde avond! Maar lukt dit?

Schaatsster Jutta Leerdam is nog steeds lekker bij Jake Paul thuis en geniet er volop van. In haar nieuwe video op TikTok is ze ook weer goed bezig. Waarschijnlijk hebben de twee een wilde avond achter de rug, want Jutta doet erg agressief in de video. De blondine probeert namelijk het shirt van Jake kapot te scheuren. Waarom precies weet niemand, maar het gebeurde wel. Met de tekst “To do this to your boyfriends shirts”, bedoelt ze eigenlijk dat ze het leuk vindt om te doen. Jake Paul zou er niet al te blij mee zijn, maar gelukkig voor hem lukte het Jutta ook niet.

Bekijk de video hier zelf!

Jutta scheurt shirt

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn weinig samen

Blondine Jutta Leerdam en Jake Paul zijn natuurlijk allebei erg bekend en druk. De twee kunnen elkaar niet altijd zien in verband met werk. Jutta is nu even in Miami voor onder andere even rusten en om dichtbij Jake te zijn, maar natuurlijk traint ze daar ook wel. Je kan niet de hele tijd stil blijven zitten terwijl het seizoen eraan komt. Maar ook Jake is druk bezig met van alles. Vooral het gevecht met Mike Tyson dat helaas uitgesteld is, maar nog wel gaat gebeuren. Hierdoor zien ze elkaar heel weinig en dat vinden ze natuurlijk jammer.

Meer zien van Jutta Leerdam

Wil je nou meer zien van Jutta Leerdam? Neem dan een kijkje op haar TikTok voor meer leuke en grappige video’s! Ook kan je nog een kijkje nemen op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze ook zeer regelmatig leuke kiekjes van vakanties, trainingen, met Jake Paul of andere dingen in haar privéleven. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...