Jutta Leerdam steeds gewaagder: schaatsster draagt in buurt van Jake Paul bijna geen kleding meer (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Jutta Leerdam laat zichzelf steeds met minder bedekking zien. Hoe langer ze blijkbaar in de buurt is van Jake Paul, hoe minder kleding ze draagt!

Onze mooie schaatsster Jutta Leerdam is ondertussen al een tijdje met Jake Paul samen. Dat begint ook wel steeds duidelijker te worden. Met de week heeft de topschaatsster minder kleding aan op haar foto’s of in haar video’s. Ook in haar nieuwe TikTok is het weer een stuk minder. Ze laat hier zien hoe haar dagindeling eruit ziet op een rustdag. En dan is het ook nog eens in Miami en niet in Nederland. De beelden die je ziet doen je versteld staan van hoe mooi het kan zijn. Het leuke aan deze video is dat ze natuurlijk alles laat zien, maar niet zelf praat in de video. Ze heeft een voice-over geregeld, genaamd Jake Paul. Het is best grappig om Jutta van alles te zien doen en dat Jake er commentaar over geeft. Dit wil je dus zeker niet missen!

Bekijk de video hier zelf!

Jutta Leerdam Rustdag vlog

Jutta Leerdam en Jake Paul zijn niet vaak samen

Blondine Jutta Leerdam en Jake Paul zijn natuurlijk erg bekend en druk. De twee kunnen elkaar niet altijd zien. Jutta is nu even in Miami voor onder andere even rusten en misschien om dichtbij Jake te zijn. Maar ook hij is druk bezig met van alles. Vooral het gevecht met Mike Tyson dat helaas uitgesteld is, maar nog wel gaat gebeuren. Ook voor Jutta blijft het belangrijk om fit te blijven, want het seizoen komt eraan. Hierdoor zien ze elkaar heel weinig en dat vinden ze natuurlijk jammer. Toch is het wel leuk dat Jake dan even een voice-over inspreekt voor Jutta’s TikTok.

Meer zien van Jutta Leerdam

Wil je nou meer zien van Jutta Leerdam? Neem dan een kijkje op haar TikTok voor meer leuke en grappige video’s! Ook kan je nog een kijkje nemen op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze ook zeer regelmatig leuke kiekjes van vakanties, trainingen, met Jake Paul of andere dingen in haar privéleven. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!