Jutta Leerdam laat je smelten met exotische foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

IJskoningin Jutta Leerdam zit er tegenwoordig lekker warmpjes bij. Zo cool als ze was tijdens de spelen is ze duidelijk niet meer! Dat levert stiekem nóg mooiere foto’s op…

Jutta Leerdam zit alweer een tijdje in haar jaarlijkse lentedip qua schaatsen. Het is dan ook duidelijk veel te warm om rondjes op het ijs te maken. Jutta gaat dan altijd op vakantie richting de zon; ze moet die agenda toch opvullen, nietwaar? Tegelijkertijd vult ze ook haar Instagram met foto’s van deze exotische vakantie. Die foto’s wil je zien!

Jutta Leerdam smelt weg op vakantie

Jutta Leerdam staat dit keer beschut onder een palmboom. Blijkbaar is ze nog niet helemaal gewend aan haar zonnige bestemming, waar de temperatuur wel erg hoog op kan lopen. De fotogenieke Jutta weet haar eigen krachtige boomstammen van benen goed naar voren te laten komen op het plaatje. Al staat ze niet helemaal zeker met beide benen op de grond. Tijdens deze vakantie hoeft Jutta eindelijk eens niet voor balans te gaan. Gewoon mooi poseren voor een foto is ook wel eens leuk namelijk!

Kleurrijke Jutta Leerdam geeft instructies

Naast dat ze updates geeft over haar vakantie leven, de warmte en haar steeds bruinere tint, heeft de fotogenieke schaatser ook nog iets extra’s voor haar volgers. Een goede pose tijdens een vakantie-shoot voor de best mogelijke Instagram foto lijkt ze ook nog te willen delen met iedereen. Stap 1 was dus een palmboom uitzoeken voor de schaduw. Hierna zal je toch in beweging moeten komen en een been hoog houden. En dan nog de foto nemen. Waarschijnlijk is de cameraman weer Koen Verweij, Jutta’s steun en toeverlaat in dit soort situaties.

Exotische bestemmingen deel je online

De normaal zo op zichzelf en haar sportcarrière gerichte Jutta lijkt niet van plan om haar fans dit keer met rust te laten. Bijna alles dat ze meemaakt op vakantie is ze namelijk aan het delen online. Van palmbomen tot poseer instructies. En van jeep tours tot en met haar eigen benenwagen. Op allerlei manieren lijkt de meestal zo bescheiden en lieve Jutta dit keer meer dan willend om van alles over haarzelf te delen. Al blijft het enkel bij foto’s. Duidelijke bedoelingen, boodschappen en onderschriften zie je er nog niet echt tussen staan bij haar op Instagram. Ook tijdens interviews is ze meestal ook niet echt zo’n prater trouwens. Net als over haar toekomst plannen.

Gaat Jutta Leerdam naar Jumbo-Visma?

In de nabije toekomst (en ook die van de verre aard) is haar planning voorlopig nog leeg. De schaatsen en haar strakke kan kunnen waarschijnlijk nog even in de kast blijven en zo’n vakantie is natuurlijk ook niet eeuwig. Al zal de jonge en gretige Jutta vast wel weer opnieuw op zoek willen gaan naar een nieuwe medaille op de volgende spelen. Voorlopig zijn gekke posities/rek en strek oefeningen voor een palmboom of midden op straat nog voldoende beweging voor haar. Ook haar schaats-toekomst, en dan bij welk team ze aan de slag gaat lijkt ietwat onzeker voor deze topsporter. Er gaan geruchten over een mogelijke switch van haar huidige onderkomen richting Jumbo-Visma. Vooralsnog zit ze echter nog enkel met haar hoofd bij véél interessantere onderwerpen als Instagram foto’s, zon en vooral veel rust.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!