Jutta Leerdam laat haar geweldige kanonnen zien in kleinste broekje ooit (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het is zomer, dus ook Jutta Leerdam heeft haar schaatspakje ingeruild voor een luchtigere outfit. Met dit stukje stof laat ze vooral haar grootste ‘vriendinnen’ grotendeels onbedekt!

Jutta Leerdam weet iedereen te verassen door haar prachtige vormen te laten zien in een microscopisch broekje. Hoog tijd om dit filmpje frame voor frame te bestuderen dus!

Schaatsster Jutta Leerdam heeft bijna geen broekje aan terwijl ze aan het trainen is

Jutta Leerdam neemt vol plezier iedereen mee terwijl ze aan het trainen is! Ze is niet op het ijs aan het schaatsen, maar ze is aan het skeeleren! Tijdens het trainen heeft ze een bijzondere kledingkeuze gemaakt. Ze draagt namelijk een zwart shirtje, maar wat nog meer opvalt is haar broekje! Het bedekt net niet haar grote ronde vormen, waardoor je volop van haar geweldige figuur kan genieten. Ze is ook echt veel aan het trainen en deelt daar ook beelden van.

Ze lijkt het erg leuk te vinden dat ze wordt gefilmd, want richting het einde van de video die ze heeft geplaatst, kijkt ze met veelzeggende blik over haar schouder. Deze blik geeft goed aan dat Jutta het niet erg vindt dat iedereen op deze manier naar haar kijkt! Hopelijk vindt Jake Paul het op zijn beurt niet erg dat ze zoveel aandacht krijgt door haar grote kanonnen!

Klik hier om zelf de video van Jutta Leerdam te bekijken.

Jutta Leerdam laat haar geweldige kanonnen zien in kleinste broekje

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram en Tiktok

Als je meer wil zien van schaatsster Jutta Leerdam, dan moet je even naar het Instagramkanaal van Jutta gaan. Daar staan namelijk nog veel meer foto’s en video’s van de prachtige blondine! Maar de schaatsster heeft verder ook nog een Tiktok account! Daar plaatst de blondine veel andere kijkjes van haar privéleven, het is het dus ook zeker waard om daar even een kijkje te nemen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven sleurt vriendin Naomy van Beem mee de natuur in en geniet er keihard van (foto’s)

Rico Verhoeven weet zijn vriendin Naomy van Beem mee te nemen in de natuur en hij geniet hier overduidelijk van!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Davina Michelle probeert nieuwe standjes uit met vrouw: bekijk de privé video!

Davina Michelle heeft een keer zin in iets nieuws. Dus ze probeert allerlei verschillende standjes met een andere vrouw! Bekijk nu de privé video.