Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Schaatsster Jutta Leerdam is goed haar best aan het doen in de sportschool. Ze heeft er een tijdje geleden voor gekozen om zonder schaatsteam verder te gaan. Ze staat er dus eigenlijk een beetje alleen voor. Toch wordt ze blijkbaar nog goed geholpen door haar vriend Jake Paul. De twee zijn namelijk samen aan het trainen in een openbare sportschool. Of eigenlijk is het vooral Jutta die aan het trainen is. Zij sjort Jake Paul namelijk door de hele sportschool heen! Jake staat namelijk even uit te rusten op een soort karretje met wat gewicht. Jutta Leerdam sjort dit karretje zonder enige moeite door de hele sportschool heen. Jutta Leerdam heeft ook nog een grappige beschrijving gegeven bij haar bericht: ”Carrying around a heavy weight.”

Wil jij deze grappige video zelf ook bekijken? Dat kan hier.

Jutta Leerdam

Meer zien van Jutta Leerdam doe je op haar Instagram

Kan jij maar geen genoegen krijgen van de knappe blonde schaatsster Jutta Leerdam? Neem dan ook zeker even rustig een kijkje op haar Instagrampagina! De knappe blondine plaatst veel foto’s van alle leuke dingen die ze nu meemaakt met haar vriendje Jake Paul. Jutta had de afgelopen periode natuurlijk veel vrije tijd, omdat het schaatsseizoen erop zat.

Zo te zien hebben zij en Jake enorm veel leuke dingen gedaan, want de pagina van Jutta staat vol met leuke beelden van het stel. Ook deelt Jutta natuurlijk haar beste foto’s in die heerlijke strakke schaatspakjes. Daarnaast filmt ze zich ook regelmatig wanneer ze in een kort topje aan het sporten is in de sportschool. Ook geeft ze je zo nu en dan een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...