Jutta Leerdam is flink met zichzelf bezig in verlaten sportschool (video’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam is helemaal alleen in de sportschool en maakt hier goed gebruik van. Ze is even lekker met zichzelf bezig en filmt dit zelfs voor haar volgers! 

Jutta Leerdam is zich volop aan het focussen om zo goed mogelijk voor de dag te komen voor het nieuwe schaatsseizoen. Dit doet ze door hard te trainen in een privé-sportschool in Puerto Rico. Ze is hier natuurlijk omdat ze een relatie heeft met de Amerikaan Jake Paul. Jake sport zelf ook erg vaak, maar doet dat de laatste tijd steeds vaker met zijn eigen team. Hij moet zich namelijk steeds serieuzer gaan voorbereiden op zijn wedstrijd tegen Mike Tyson. Hierdoor heeft Jutta Leerdam het geluk dat ze de sportschool helemaal voor zichzelf heeft. Hier lijkt ze dan ook goed gebruik van te maken, want ze is enorm goed bezig. Ze deelt hier zelfs video’s van. Ze is aan het squatten en ook even aan het poseren in de spiegel. Hier laat ze haar volgers ook lekker van meegenieten door de video’s op haar story te plaatsen.

Jutta Leerdam sportschool

Jutta Leerdam begint haar eigen trainingskamp

Nu Jutta Leerdam zonder schaatsteam zit kan ze ook niet op trainingskamp gaan met collega’s. Dit is voor veel schaatsers altijd een enorm leuke, maar vooral ook belangrijke tijd om jezelf voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Zo’n kamp is natuurlijk ook altijd verplicht. Jutta moet alles op eigen houtje gaan doen. Aan haar Instagrambericht is te zien dat ze dit zonder team toch goed doet. Ze deelde een foto in de sportschool waarin ze het volgende zegt: ”Puerto Rico training camp.” Jutta lijkt zich in haar eentje dus ook goed te vermaken en bereidt zich voor op het nieuwe seizoen.

Meer zien van Jutta Leerdam doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer zien van de schaatsster Jutta Leerdam? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst de blondine heerlijke foto’s van zichzelf in mooie schaatspakjes. Tijdens haar wedstrijden weet ze de mannelijke kijker dan ook wel over te halen naar haar pagina. Zo heeft ze al meer dan vier miljoen volgers op haar kanaal. Jutta plaatst ook natuurlijk vakantiefoto’s in lekkere topjes. Zij en Jake houden er wel van om warme vakantiebestemmingen op te zoeken. Hier zijn haar volgers dan ook enorm blij mee. Jutta geeft je zo nu en dan ook nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om snel even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.

Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?