Jutta Leerdam deelt vergeten foto’s van bloedhete vakantie met knap zusje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft een aantal oude foto’s weer terug gevonden. En daar maakt ze haar volgers erg blij mee. 

De prachtige Jutta Leerdam deelt mooie foto’s met knap zusje

Natuurlijk weet je al dat Jutta Leerdam er geweldig uit ziet. Maar wist je ook al dat haar zusje er echt bijzonder mooi bij loopt. Dat bewijs deelt Jutta zelf op haar Instagram met haar volgers. De knappe blondine heeft namelijk een aantal foto’s terug gevonden van haar en haar zusje op vakantie. En die deelt ze natuurlijk maar al te graag. Want zowel Jutta als haar zusje zien er op de plaatjes echt beeldschoon uit. En dat valt niet te missen. Het is maar een geluk dat Jutta deze plaatjes nog kon redden, want anders had je nu niet kunnen genieten van deze heerlijke kiekjes.

Lees ook: Jutta Leerdam laat Jake Paul flink zweten in intieme video

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta en haar zus delen prachtige vormen met de fans van Jutta

De ontzettend knappe zusjes delen zo te zien meer dan alleen maar een achternaam. Zo zijn beide dames ook nog eens ontzettend knap. En dat merk je wel als je de verlate vakantie foto’s van het duo zo mag zien. De prachtige vrouwen weten de fans van Jutta in ieder geval wel weer flink te bekoren met de foto’s van hun geweldige lichamen. Natuurlijk dragen Jutta en haar zusje ook nog eens heerlijke setjes om ervoor te zorgen dat hun lichaam er ontzettend goed uit ziet. En dat zorgt er weer voor dat beide dames echt veel mooier nog op de foto staan. De fans van Jutta zijn het er in ieder geval mee eens, die kijken namelijk hun ogen uit met dit verrukkelijke plaatje.

Lees ook: Video: Jutta Leerdam glijdt over de vloer in strak sportbroekje

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta Leerdam heeft er een soort van zusje bij

De knappe blondine heeft er toch nog een soort van zusje bij gekregen. De schaatsster heeft namelijk sinds kort een eigen beeld in Madame Tussauds staan. En die lijkt als twee druppels water op de knappe sporter. Dat moest Jutta natuurlijk even van dichtbij zien. En dus ging ze op pad naar Madame Tussaud om te zorgen dat ze haar beeld kon inspecteren. Jutta kwam tot de conclusie dat ze er zelf, inclusief mooie vormen, beter uitzag dan haar beeld, maar dat het toch wel een erg goede replica was.

De prachtige vormen van Jutta Leerdam

Het is toch wel bijzonder dat iemand de knappe sporter zo goed heeft kunnen namaken. Natuurlijk helpt het dat Jutta zoveel mooie foto’s van zichzelf online heeft staan. Dat zorgt er absoluut voor dat het makkelijker werken is aan haar namaakversie. Natuurlijk gaat er niks boven de echte Jutta met haar aantrekkelijke vormen en dus is het maar fijn dat ze zoveel foto’s plaatst op haar social media. Dan kan je tenminste nog genieten van de echte verleidelijke schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.

Kelly Piquet heeft zakgeld kampioenschap Max Verstappen al uitgegeven: “Louis Vuitton day!”

Kelly Piquet weet als geen ander dat de overwinning van het F1 kampioenschap er voor  Max Verstappen dik in zit. Daarom besluit de brunette alvast haar aandeel te spenderen aan wel hele luxe benodigdheden.