Jutta Leerdam deelt bijzondere foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam flikt het weer. De extreem mooie schaatsster weet iedereen om ver te blazen met haar nieuwe verbluffende Instagram foto.

Jutta Leerdam is een van de meest mooie atleten van het land. Ze doet er alles aan om zichzelf in absolute topconditie te houden, waardoor haar er prachtig uit blijft zien. Dat merk je wel als je de Instagram pagina van de schaatsster volgt. De ene na de andere mooie foto volgt elkaar op. Maar soms komt er een foto voorbij die alle andere foto’s omver blaast. Dan weet zelfs Jutta iedereen te verbluffen. En toevallig zat er weer zo’n pareltje tussen.

Lees ook: Jutta Leerdam geniet van de zon in nieuwe foto
De klassieke look van Jutta Leerdam

Zoals je kan zien heeft Jutta zichzelf weer haar klassieke look aangemeten. Ze heeft haar mooie, lange, blonde haren in de staart, gaat gekleed in een prachtig zwart jurkje en ze is versierd met mooie gouden sieraden. Ook heeft ze haar trademark zwarte eye-liner, waardoor ze er een beetje uit ziet als een klassieke Egyptische prinses. Een prachtige verschijning, die veel mannen de adem zal ontnemen.

Jutta is een trendsetter

Jutta staat bekend om haar bijzondere outfits en looks. Ze is liever een echte trendsetter dan iemand die klakkeloos de laatste mode volgt. Die zwarte strepen boven haar ogen maken haar minder lief, maar wel vele malen verleidelijker. En niemand anders had echt zo’n look, voordat Jutta er mee aan kwam zetten. En zo heeft de blondine wel meer dingetjes die haar echt onderscheiden van alle andere dames. Zelf noemt Jutta zich een diva, iemand die houdt van make-up en mode. Maar vergis je niet. Ondanks haar lichte diva gedrag, is Jutta nog steeds een van de beste sporters van het land. Maar wel een sporter die er altijd goed uit ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!