Jutta Leerdam deelt bijzondere foto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam flikt het weer. De extreem mooie schaatsster weet iedereen om ver te blazen met haar nieuwe verbluffende Instagram foto.

Jutta Leerdam is een van de meest mooie atleten van het land. Ze doet er alles aan om zichzelf in absolute topconditie te houden, waardoor haar lichaam er prachtig uit blijft zien. Dat merk je wel als je de Instagram pagina van de schaatsster volgt. De ene na de andere mooie foto volgt elkaar op. Maar soms komt er een foto voorbij die alle andere foto’s omver blaast. Dan weet zelfs Jutta iedereen te verbluffen. En toevallig zat er weer zo’n pareltje tussen.

Lees ook: Jutta Leerdam geniet van de zon in nieuwe foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

De klassieke look van Jutta Leerdam

Zoals je kan zien heeft Jutta zichzelf weer haar klassieke look aangemeten. Ze heeft haar mooie, lange, blonde haren in de staart, gaat gekleed in een prachtig zwart jurkje en ze is versierd met mooie gouden sieraden. Ook heeft ze haar trademark zwarte eye-liner, waardoor ze er een beetje uit ziet als een klassieke Egyptische prinses. Een prachtige verschijning, die veel mannen de adem zal ontnemen.

Jutta is een trendsetter

Jutta staat bekend om haar bijzondere outfits en looks. Ze is liever een echte trendsetter dan iemand die klakkeloos de laatste mode volgt. Die zwarte strepen boven haar ogen maken haar minder lief, maar wel vele malen verleidelijker. En niemand anders had echt zo’n look, voordat Jutta er mee aan kwam zetten. En zo heeft de blondine wel meer dingetjes die haar echt onderscheiden van alle andere dames. Zelf noemt Jutta zich een diva, iemand die houdt van make-up en mode. Maar vergis je niet. Ondanks haar lichte diva gedrag, is Jutta nog steeds een van de beste sporters van het land. Maar wel een sporter die er altijd goed uit ziet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Natasja Gibbs zorgt voor opvallend moment bij Op1

Dankzij presentatrice Natasja Gibbs zit iedereen weer op het puntje van z'n stoel tijdens Op1!

Foto: Jennifer Hoffman deelt zeldzame foto van heerlijke shoot

Jennifer Hofman deelt een foto uit de oude doos. Een foto van een prachtige shoot waar het er letterlijk wild en nat aan toe ging!

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?