Jutta Leerdam beleeft wildste fantasie op stralende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam beleeft haar allereerste Olympische Spelen ooit. En dat maakt de knappe schaatsster enorm blij natuurlijk.

De meest knappe schaatsster van Nederland, Jutta Leerdam, is voor het eerst in haar leven op de Olympische Spelen aanwezig. En daar kijkt ze haar ogen uit. Jutta vermaakt zich uitstekend op de openingsceremonie van de Olympische Spelen. Ze maakt aan de lopende band leuke filmpjes en mooie foto’s van haar tijd op de Spelen. Met haar volgers deelt ze haar enthousiasme.

Lees ook: Jutta Leerdam deelt foto met schokkend nieuws: ‘niet kaal’

Jutta beleeft een feestje tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen

Zoals je kan zien geniet Jutta met volle teugen van haar tijd op de Olympische Spelen. Het zijn de eerste Spelen die ze meemaakt, dus ze kijkt continu haar ogen uit. En alles wat Jutta dan meemaakt deelt ze gelijk met haar volgers. Die genieten van alle momenten die Jutta beleeft.

Tussen de bedrijven door moet er natuurlijk wel getraind worden

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, zo’n openingsceremonie, maar als Jutta straks geen medailles binnen haalt, dan was het allemaal voor niks. Dus blijft ze tussendoor flink trainen om ervoor te zorgen dat ze straks het goud in de wacht sleept op het ijs. Jutta haar winnaarsmentaliteit is wat haar de winst op gaat leveren tijdens deze Olympische Spelen.

Jutta maakt tijdens wachten leuke foto’s op de tribune

Jutta zal tijdens de Olympische Spelen veel moeten wachten tot ze eindelijk aan de beurt is om haar kunsten te vertonen. Jutta vindt dat nog wel lastig. Want hoe kom je de tijd door als je alsmaar moet wachten? Jutta heeft daar wel het antwoord op gevonden. Die maakt haar tijd vol met het maken van leuke foto’s en video’s vanaf de tribune. En die deelt ze gelukkig allemaal met haar volgers, zodat die met volle teugen kunnen meegenieten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.