Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Jutta Leerdam is samen met haar vriend Jake Paul en een vriend mag erbij liggen!

Onze prachtige schaatsster Jutta Leerdam is weer herenigd met haar vriend Jake Paul. Jutta is harstikke blij om weer eindelijk met hem tijd te kunnen spenderen en de twee delen dan ook een privé moment wanneer ze samen met de hond knuffelen!

Jutta Leerdam en Jake Paul knuffelen met vriend

Jake Paul en Jutta Leerdam hebben elkaar al een tijdje niet kunnen bezoeken, maar eindelijk krijgen de twee het voor elkaar om weer een tijdje samen te zijn. Ze hebben het op dit moment beide wat rustiger en willen dan natuurlijk het liefst zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen voordat ze het weer drukker krijgen en Jutta weer veel moet trainen voor aankomende schaatswedstrijden. Voor nu zijn de twee erg blij om elkaar te zien en ze delen een lief moment! En ja hoor, de schattige vriend van Jake is er ook hartstikke blij mee om Jutta weer te zien. We hebben het natuurlijk over de hond van Jake. Die ligt fijn bij Jutta die hem maar al te graag aait en knuffelt! Zoals Jutta ook zegt in het bericht is het een echte familiereünie!

Klik hier om zelf het leuke moment te bekijken!

Jutta-Leerdam-Jake-Paul

Meer zien van Jutta Leerdam kan op Instagram en Tiktok

Als je nu nog meer wil zien van schaatsster Jutta Leerdam, dan moet je even naar het Instagramkanaal van onze sportvrouw Jutta gaan. Daar staan namelijk nog veel meer beelden van de prachtige blondine! Maar de schaatsster heeft verder ook nog een TikTok account, Klik hier! Daar plaatst Jutta ook leuke beelden van wanneer ze aan het trainen is, of zien we wanneer ze wat leuks doet met haar vriend Jake Paul. Het is het dus zeker waard om daar een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier. 

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.