Jutta Leerdam viert verjaardag op heerlijke manier

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Schaatskampioen Jutta Leerdam viert op toepasselijke wijze haar verjaardag! Het cadeautje heeft ze al uitgepakt…

Hiep hiep! Jutta Leerdam is jarig! De schaatsster vierde haar feestje al iets eerder, op een heel toepasselijke manier. Ze pakte namelijk een belangrijk cadeautje uit op de ijsbaan van Thialf: Jutta kwalificeerde zich voor het WK afstanden met een overmachtig optreden op de 1000 meter. Een heerlijke manier om je verjaardagsweek in te luiden dus! Ze is pas 22, maar we verwachten nu eigenlijk al niet anders van deze blonde snelheidsduivel….

Lees ook: GOAL: Check de streep van Lieke Martens!

Jutta Leerdam hangt zelf de slingers op

Wie op jonge leeftijd begint met winnen, schept verwachtingen. Dat snapt Jutta Leerdam zelf ook heel goed. In een interview met AD geeft Jutta aan dat ze nu al niet meer écht kan genieten van zilver of brons. Goud is wat telt. Zo is ze op 22-jarige leeftijd al lang geen talent meer, maar een gevestigde naam. Daar gedraagt ze zich ook naar: Jutta werkt professioneel haar interviews af, schuift aan bij talkshows en richtte in 2020 zelfs haar eigen ploeg op met vriend Koen Verweij. Da’s geen kinderspel!

Jarige Jutta (22) viert feest met selfie

De verjaardag van deze blonde kampioen mag dus gevierd worden. Dat doet Jutta op Instagram met deze spiegelselfie, en dat doen wij met een extra snel rondje langs haar mooiste visuele prestaties!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...