Jurkje van Monica Geuze wordt zowat van haar lijf gerukt tijdens fietstochtje (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Monica Geuze maakt nogal een avontuur mee tijdens haar fietstocht. Ze wordt overvallen door wat onverwachts en haar jurkje gaat bijna helemaal eraan!

Bekende influencer Monica Geuze laat schokkende beelden zien aan al haar volgers. Het jurkje wat ze draagt terwijl ze aan het fietsen is blijft bijna helemaal niks meer van over! De kledingkeuze van Monica was toch niet zo goed als gedacht.

Monica Geuze verpest haar jurk tijdens een fietstochtje

Onze leuke influencer Monica Geuze heeft een heftige rit meegemaakt. Ze had besloten om met het heerlijke weer een tochtje te maken op haar fiets, maar ze heeft overduidelijk de verkeerde outfit gekozen om te dragen tijdens deze fietstocht! Monica had een nieuwe prachtige jurk die ze had uitgekozen om te dragen. Hij is blauw en best lang. Het is dan ook helemaal geen verassing dat de jurk is blijven haken aan haar fiets! Ze is zelf gelukkig niet op de grond terecht gekomen maar haar jurk is gescheurd en helemaal verpest door het incident. Ze heeft nu zeker wel een lesje geleerd en zal nooit meer met een lange jurk op de fiets stappen!

Bekijk hieronder zelf de foto’s die Monica heeft geplaatst.

Monica Geuze verpest haar jurk tijdens een fietstochtjeJurkje van Monica Geuze wordt zowat van haar lijf gerukt

Monica Geuzes goedlopende carrière

Influencer Monica Geuze heeft een goede carrière tot nu toe en heeft veel leuks al meegemaakt in haar leven, ze was uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland in 2021. Ze was toen nog erg veel bezig met vloggen op YouTube. In 2023 gaf ze aan dat ze wat meer privacy wilde. Daarom is ze gestopt met bloggen. Nu doet Monica vooral modellenwerk, of promotiefilmpjes voor merken als influencer. Monica is ook nog eens host van Videoland Online. Monica zal dus nog lang veel van zichzelf laten zien!

Wil je meer zien van Monica Geuze

Wil je nou volledig op de hoogte blijven van Monica Geuze? Neem dan eens een kijkje op haar Instagrampagina! Hier plaatst ze regelmatig leuke foto’s van haar leven, mooie kiekjes van haar vakanties, of een sponsorfilmpje tussendoor die ook wel leuk zijn voor mannen. Ook op haar TikTok plaatst ze regelmatig leuke vlogs en filmpjes van activiteiten. Neem vooral even een kijkje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...