‘Junkie’ Emma Heesters Loop Niet Weg van verslaving

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters vertelde aan Omroep Zeeland dat ze verslaafd is aan Nederlandstalige muziek. De zangeres Loop Niet Weg voor die verslaving; haar nieuwe single, in samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Tino Martin, scoort goed op Spotify.

Emma Heesters / Instagram
Emma Heesters / Instagram

Emma Heesters is een junkie. En niet een die aan de pillen zit. Want Emma is naar eigen zeggen verslaafd aan Nederlandse muziek. Dat is best wel gek, aangezien deze Zeeuwse vooral bekend is van haar Youtube-kanaal, waar ze heel veel Engelstalige nummers covert. Wie heeft Emma dan aan haar verslaving geholpen? Antwoord: De Beste Zangers.

Emma geeft aan dat het succesvolle tv-programma haar verslaving voor Nederlandse muziek heeft veroorzaakt. In een interview met Omroep Zeeland zegt ze: “Ik heb daar voor het eerst Nederlandstalig gezongen en ik heb daar zoveel positieve reacties op ontvangen dat ik er gewoon mee door ben gegaan.”

Van Youtube-cover naar Spotify-plaat

Die ervaringen hebben haar dus van Youtube-cover naar Spotify-plaat laten gaan. Samen met het Amsterdamse DJ-trio Kriss Kross en Toni Martin maakte zij de single Loop Niet Weg. Daarmee legt ze dus de vinger op de pijnlijke plek: want ze loopt inderdaad niet weg van haar verslaving van Nederlandse nummers. Sterker nog: ze duikt er vol in, want binnenkort kunnen we nog meer Nederlandse nummers van haar hand verwachten. Emma ontpopt zich als een ware Tony Montana van het Nederlandse lied en niets of niemand zal haar ervan weerhouden meer Nederlandse plaatjes te maken.
Emma heeft namelijk grootste plannen om haar muziekcarrière nu verder uit te bouwen, nog verder dan de bijna 2 miljoen volgers die haar Youtube-account telt. De Nederlandse zangeres dook niet zo heel lang geleden de opnamestudio in om met Scott Storch te werken. Scott is onder andere verantwoordelijk voor de productie van singles van Beyoncé, Justin Timberlake en 50 Cent. Dat klinkt niet echt als de meest voor de hand liggende keuze voor een Nederlands nummer, maar elke junkie moet zijn verslaving natuurlijk een beetje verborgen houden.

Voorlopig geen album

Ondanks die studiotijd hoeven we voorlopig geen album te verwachten van Emma. Ze wil eerst nog een aantal losse tracks en singles opnemen. “Ik ben nu 24 en ik moet nog veel uitzoeken qua persoonlijke sound en lyrics. Daar heb ik tijd voor nodig, maar het zou zomaar kunnen dat mijn album in 2021 komt”, zegt ze daarover tegen Omroep Zeeland.

Welke voertaal het album krijgt, valt wellicht al vast te stellen. Dat wordt een album van eigen bodem, vol Nederlandse teksten. Tenzij Emma natuurlijk tussen nu en 2021 gaat afkicken van haar verslaving. Maar voorlopig is Emma nog niet clean van de Nederlandse muziek.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Memphis Depay ziet groen van ellende en zet zichzelf voor schut

Memphis Depay laat zich normaal gesproken alleen van zijn beste kant zien. Nu zet hij zichzelf juist voor schut!

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!