Juicetekort: Drie redenen waarom we niks meer van Yvonne Coldeweijer horen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Het is de laatste tijd erg stil geworden rondom Yvonne Coldeweijer. Hoe komt het dat de juicy blondine ineens naar de achtergrond verdwijnt?

Juicekoningin Yvonne Coldeweijer komt niet vaak meer in het nieuws. Dat vinden we jammer! Toch is het voor veel volgers niet helemaal duidelijk waarom ze ineens niks meer van hun favoriete roddeltante horen. Dat komt door deze drie redenen:

Yvonne Coldeweijer wilt dat je betaalt voor haar juice

Voortaan moet je je bij Yvonne Coldeweijer abonneren en elke maand betalen om toegang tot haar juice te krijgen. Het is sinds kort de enige manier geworden om nog iets van haar exclusieve roddels te horen. Op haar Instagramkanaal deelt ze nu dus niks meer als het gaat om dit soort juice. Ook als je eenmaal een abonnement afsluit, mag je die betaalde juice natuurlijk niet zomaar aan niet-betalende mensen doorvertellen. Zo heeft alleen een kleine groep mensen die het waard vinden om ervoor te betalen toegang tot alle juice die Yvonne verzamelt. Maar is het op deze manier nog wel juice? Veel mensen zien dit nu meer als betalen voor geheimen. Zeker niet iedereen is het eens met deze nieuwe verandering die Yvonne heeft doorgevoerd. Maar dat zal voorlopig niet veranderen, dus zien we voortaan helaas gewoon iets minder van Yvonne!

Yvonne Coldeweijer 1

Yvonne Coldeweijer is meer een ‘momfluencer’ geworden

Onze blondine Yvonne Coldeweijer is op Instagram dus geen juice meer aan het delen. Maar eens in de zoveel tijd zien we nu wel dat ze foto’s en video’s deelt, waardoor ze meer op een ‘momfluencer’ lijkt! Het is misschien wel leuk voor de dames, maar mannelijke volgers hebben hier niet zo veel meer te zoeken. De mannelijke kijkers vergeten Yvonne dus, waardoor haar bereik een stuk kleiner is geworden. Wat ze nu deelt gaat vooral over haar leven als moeder en wat ze doet met haar zoontje Ted.

Yvonne Coldeweijer is druk bezig met persoonlijke zaken

Onlangs heeft Yvonne Coldeweijer haar appartement te koop gezet. Het is dan ook begrijpelijk dat ze daar erg veel mee bezig is. Het appartement van Yvonne staat in Amsterdam-Oost en heeft zelfs een balkon en dakterras! Het lijkt erop dat Yvonne een goede plek had in Amsterdam, maar ze heeft toch besloten om weer in Muiden te gaan wonen met haar gezin. We kunnen op Funda ook zien voor hoeveel ze het appartement verkoopt en dat is een niet mis. Het appartementje staat namelijk te koop voor maar liefst 548.000 euro! Dus als je interesse hebt in de woning, moet je er wel wat voor over hebben. Met de verkoop en verhuizing naar Muiden is ze dus waarschijnlijk erg druk bezig, wat dus tijd afsnoept van haar online aanwezigheid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.