Joost Klein gespot in vliegtuig op weg naar geheime locatie (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Joost Klein is gespot in een vliegtuig onderweg naar een geheime locatie. Maar wij denken te weten waar Joost Klein naar toe gaat!

Bekende zanger en rapper Joost Klein is de laatste tijd weinig ‘online’ geweest nadat hij was gediskwalificeerd tijdens het Eurovisie Songfestival. Er wordt niet verwacht dat hij hier snel uitspraken over zal doen, maar hij gaat natuurlijk wél gewoon door met zingen en optreden. Vanwege zijn lange radiostilte was het wel gek om te zien dat hij uit het niets een story op Instagram zette. Joost zit met zijn goede vrienden in een vliegtuig, met als tekst bij de story: ”Secret location”

Hier is Joost Klein naartoe gegaan met het vliegtuig

Joost Klein heeft recent in zijn story laten zien dat hij met een goede vriend in het vliegtuig zit naar een geheime locatie. Maar nu denkt Reality FBI te weten waar Joost Klein naartoe gaat! Ze denken namelijk dat hij onderweg is naar Canada voor een groot evenement. En zo gek zou dat niet eens zijn. Joost Klein had afgelopen zondag ook zijn eerste concert weer na alles wat er gaande was bij het Eurovisie Songfestival. Het lijkt erop dat hij daarover niets tegen de media gaat zeggen, maar gewoon doorgaat met wat hij leuk vindt en goed in is. En dat is natuurlijk optreden! Dat zal dus hoogstwaarschijnlijk ook zijn plan zijn in Canada.

Klik hier om zelf de video te bekijken!

Joost Klein

Joost in de gaten houden kan allemaal via Instagram

Wil je alles van Joost Klein meekrijgen de komende dagen? Vooral na alles wat er gaande was bij het Eurovisie Songfestival en nu hij opeens in het vliegtuig zit naar Canada. Houdt dan vooral zijn Instagrampagina in de gaten. Daar zal hij meest waarschijnlijk nog wel meer beelden op delen van zijn verre reizen en wat hij allemaal uitspookt. Wie weet komt er ook nog wel een statement op zijn kanaal! Het is in ieder geval zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op zijn Instagramkanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.