Johan Derksen in VI Meestervoorspellers: ‘Sylvie is grootste gouddelver ooit!’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wilfred, Johan en René geven graag hun ongezouten mening over voetbal en meer. Bij VI Meestervoorspellers gaan ze daar lekker mee door. Maar of ze gelijk hebben? We vrezen dat heel Nederland weer gaat vallen over dit soort uitspraken van Johan Derksen…

Wilfred Genee is een slimme presentator. Hij lobt voorzichtig een voorzetje in de richting van Johan Derksen, die vervolgens uitgebreid zijn mening geeft. Het onderwerp maakt niet uit. Omdat die momentjes vaak veel leuker zijn dan het ‘voetbalpraat’-onderdeel van hun show, zitten de mannen van Veronica Inside prima op hun plek bij VI Meestervoorspellers, een éénmalige show vol met (ongenuanceerde) meningen. Heerlijk!

Lees ook: WOW: Engeltje Sylvie bewijst dat ze ‘good girl’ is geweest

Johan Derksen ergert zich: “Ik vind het geen sport!”

René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen zijn voor VI Meestervoorspellers in hun vertrouwde studio gaan zitten om een aantal stellingen over het komende jaar te bespreken. Over precies een jaar wordt er nóg een uitzending gemaakt waarin gekeken wordt of hun ‘voorspellingen’ uitgekomen zijn. We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat daar hilarische fragmentjes uitgekomen zijn. Zo gaat hij los op ‘gouddelver’ Sylvie Meis, en vertelt Johan wat hij écht vindt van turner Epke Zonderland. De perfecte manier om het jaar te beginnen! Je kunt de show kijken bij SBS6 op 2 januari, om 20.30.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veronica Inside (@veronica.inside)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veronica Inside (@veronica.inside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!