Johan Derksen heeft enorme hekel aan Jesse Klaver: ‘Doodziek van dat gemekker’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie wordt de grootste deze verkiezingen? Dat was ook bij Veronica Inside de grote vraag. Johan Derksen liet duidelijk weten dat Jesse Klaver voor hem afvalt…

De heren van Veronica Inside hebben het lang niet altijd over voetbal, zeker niet met de verkiezingen in het vooruitzicht. Johan heeft een specifieke reden om Lilian Marijnissen en de SP een warm hart toe te dragen. Ook bespreekt hij zijn afkeer voor alles wat met GroenLinks en Jesse Klaver te maken heeft. Volgens Derksen gaat de VVD trouwens gewoon weer de verkiezingen winnen…

Lees ook: Johan Derksen geeft Kuzu veeg uit de pan

Genoeg ‘verstandige’ mensen

Johan denkt dus dat ondanks de recente kritiek op Mark Rutte de VVD toch de grootste partij wordt, want volgens hem bestaat Nederland nog uit genoeg ‘verstandige’ mensen. De andere mannen aan tafel reageren verbaasd als Derksen vertelt dat ze 35 zegels gaan krijgen volgens hem. Ondanks dat de partij een beetje keldert in de peilingen is Derksens vertrouwen in Rutte groot.

Doodziek van Jesse Klaver

Aan tafel vertelt Johan dat hij vanavond nog een kaarsje gaat opsteken omdat hij hoopt dat de SP meer stemmen krijgt dan GroenLinks. De SP heeft een speciaal plekje in zijn hart omdat Lilian Marijnissen “ons Bartje van de straat gehaald heeft.” Hij doelt hiermee op de relatie tussen de SP-lijsttrekker en RTL7-presentator Bart Nolles.

Wie Johan duidelijk geen warm hart toedraagt: GroenLinks onder leiding van Jesse Klaver. “Ik word doodziek van dat gemekker en geneuzel van die Klaver” verteld Johan. De voetbalanalist steekt zijn politieke voorkeur niet onder stoelen of banken. Zo is hij vaak open over zijn eigen stemgedrag. Lilianne Ploumen moest het onlangs nog ontgelden, en nu is het dus de beurt aan Jesse Klaver!

Bekijk hier de uitspraken van Johan Derksen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!