WOW: Johan Derksen gaat de politiek in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen wordt ambassadeur van Code Oranje. Hij staat daarmee naar eigen zeggen op voor de vrijheid van meningsuiting. Maar stel dat hij zich uiteindelijk verkiesbaar stelt, wat kunnen we dan verwachten van politicus Derksen?

Lees ook: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens corona-persconferentie

Code Oranje doet in maart mee als nieuwkomer aan de Tweede Kamerverkiezingen. En niet zonder steun. Voetbalanalist en professioneel bromsnor Johan Derksen staat achter hen. Het belangrijkste speerpunt van de partij is de vrijheid van meningsuiting. En aangezien Johan toch altijd al zegt wat hij op zijn hart heeft, ziet hij Code Oranje wel zitten.

Het Torentje Inside

Volgens Johan moet het maar eens klaar zijn met de totale vertrutting van de samenleving. Niks kan meer gezegd worden. Voorlopig geeft Johan alleen nog openlijk zijn support aan de partij. Maar wat gebeurt er als hij op een dag besluit mee te doen aan de verkiezingen? Wat als Johan in de Tweede Kamer beland, of zelfs minister-president wordt? Misschien krijgt de Tweede Kamer dan ook wel een huisband met Danny Vera. Een Rollercoaster is het vaak toch al. René van der Gijp wordt dan de nieuwe minister van sport. En na elke kamerdiscussie kan Johan altijd nog het debat analyseren. Dat maakt het ook gelijk een stuk spannender om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Voetbaltalkshow VTBL onthult verrassende vaste gast

Voetbal-talkshow VTBL is binnenkort weer te zien op tv! Met nieuwe gasten, en één wel heel verrassende gast..

Foto: Viaplay-presentatrice Amber Brantsen viert F1-zomerstop aan het zwembad

Amber Brantsen heeft eindelijk vakantie! En de presentatrice viert dat met zomerse kiekjes van haar heerlijke tripje...

Foto: Wielrenster Marianne Vos keihard beroofd vanwege verboden hondjes-houding

Marianne Vos leek een mooie wielerkoers te gaan winnen, maar kreeg naderhand te horen dat ze gediskwalificeerd was. Dat kwam door deze opvallende 'hondjes-achtige' houding...