WOW: Johan Derksen gaat de politiek in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Johan Derksen wordt ambassadeur van Code Oranje. Hij staat daarmee naar eigen zeggen op voor de vrijheid van meningsuiting. Maar stel dat hij zich uiteindelijk verkiesbaar stelt, wat kunnen we dan verwachten van politicus Derksen?

Lees ook: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens corona-persconferentie

Code Oranje doet in maart mee als nieuwkomer aan de Tweede Kamerverkiezingen. En niet zonder steun. Voetbalanalist en professioneel bromsnor Johan Derksen staat achter hen. Het belangrijkste speerpunt van de partij is de vrijheid van meningsuiting. En aangezien Johan toch altijd al zegt wat hij op zijn hart heeft, ziet hij Code Oranje wel zitten.

Het Torentje Inside

Volgens Johan moet het maar eens klaar zijn met de totale vertrutting van de samenleving. Niks kan meer gezegd worden. Voorlopig geeft Johan alleen nog openlijk zijn support aan de partij. Maar wat gebeurt er als hij op een dag besluit mee te doen aan de verkiezingen? Wat als Johan in de Tweede Kamer beland, of zelfs minister-president wordt? Misschien krijgt de Tweede Kamer dan ook wel een huisband met Danny Vera. Een Rollercoaster is het vaak toch al. René van der Gijp wordt dan de nieuwe minister van sport. En na elke kamerdiscussie kan Johan altijd nog het debat analyseren. Dat maakt het ook gelijk een stuk spannender om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!